Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wychodzi 16,25 zł taniej w przeliczeniu za sesję, ale nie masz chronometrażu i musisz dymać do Poznania i z powrotem aby polatać 60 min :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Sikor jak mi napiszesz ile to kosztuje tak w kupie za "zabawodzień" to przynajmniej będę miał o czym myśleć... :) chociaz tak po prawdzie to chyba wolałbym jeszcze z jeden raz do BP żeby lepiej ogarnąc jazdę po szybszym obiekcie... Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Oj, już Ci tu liczyliśmy w tym temacie :) . Po pierwsze trzeba rozważyć kupno opon, zajedziesz to je dokładnie zobaczymy (chociaż po Białej zaczęły nabierać prawidłowego kształtu przynajmniej :) ). Cena za Speed Day jest wiadoma. Pod sam tor z Warszawy jest 360 km (do kalkulacji kosztu wachy na dojazd). Fura z przyczepą płaci 2x27 + 9 zł w jedną stronę na autostradzie. Musisz zapłacić 20 zł za egzamin na moto-kartę na miejscu. Zrobisz 30-35 km per sesję, czyli ok. 500-600 km w 2 dni (to do kalkulacji wachy w moto). Noclegi free (namiot), żarcie tanie. Basta. Także cena jest uzależniona od wielu rzeczy. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) to jak nic 2000 PLN za 2 dni jazdy i z 1300 PLN za jeden No właśnie zamierzam opony kupować - myślałem o Dunlopach Sportsmartach bo w miarę wytrzymałe są... dobra spadam do domu, jutro się widzimy to pogadamy :) Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Kolega robi 1:44 na R1, na Pirelli Diablo Rosso Corsa (o ciśnienia mogę dopytać, ale chyba ok. 2,0-2,1 na ciepło). Może nad takimi pomyśleć? Pirelli to Pirelli. Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To na Litwę jest tylko 40km dalej. Ciekawe jak z cenami. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Alternatywą dla Poznania jest Slovakiaring/Pannonia. Dojazd dłuższy, ale nie zabierają Ci tyle hajsu na bramkach na autostradzie.Na Litwie obiekt jest marny, z tego co widziałem na on boardach (przede wszystkim pod kątem bezpieczeństwa). Już lepiej chyba do Białej Podlaskiej na lotnisko. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ale to ponad 700km. Jeszcze jest Berlin, nieco bliżej. A ten tor na Litwie nie wygląda tragicznie na zdjęciach satelitarnych. Ale onboardów jeszcze nie widziałem, wieczorem sobie zerknę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Tam jest płasko. http://www.drivingcenter.de/index.php?option=com_seminar&Itemid=211 Yuby, przetłumaczysz? To jest track day? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To ceny podobne do Poznania. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kup sobie jakieś dobre opony chłopie, masz fajny motocykl to i fajne gumy zamontuj. Yuby, a co masz do Sportsmartów? Ja już ujeżdżam drugi komplet i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć - w miarę szybko się nagrzewają, dobrze trzymają i na długo wystarczają.A jaka jest Twoja opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Litwa jest może niebezpieczna, ale warto tam pojechać np. zamiast jednego speed daya poznańskiego. Różnice wysokości i konfiguracja toru jak dla mnie mistrz. No i aktualnie remontują dalszą część nawierzchni, więc będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 To kto na najbliższy speed day? I na ile dni? Ja się wciąż zastanawiam, ale wychodzi, że pojeździłbym 8 sesji, czyli albo jeden pełny dzień, albo ustawię się na "2 połówki". Tak czy siak jechać do Poznania chciałem w niedzielę po południu, żeby na spokojnie dojechać, przekimać się i jeździć na 100% od rana w poniedziałek. Poza tym muszę skombinować nowe gumy na miejscu i je przełożyć... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A wybiera się ktos z was 3.09 do Poznania na moto popoludnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Litwa jest może niebezpieczna, ale warto tam pojechać np. zamiast jednego speed daya poznańskiego. Różnice wysokości i konfiguracja toru jak dla mnie mistrz. No i aktualnie remontują dalszą część nawierzchni, więc będzie lepiej. No tak wygląda że są praktycznie same szybkie winkle :). Pork, a jeździłeś tam? Jak można się zapisac na track daya? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi