ernestZL Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 wow... ale dorwałeś model... Piękny, gratuluję! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Będzie klekotał jak stary złom, będzie się psuł co 10km, na pczyczepce będziesz go musiał wozić częściej niż to sobie wyobrażasz , ale... będzie zajebisty! Bo do Ducati :biggrin:Gratulacje sprzęta! Też kiedyś kupie Ducata na 100%. Edytowane 16 Czerwca 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 zajebisty =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gratulacje , bardzo ładny i życzę by służył na przekór tym co pałają nienawiścią-to z zazdrości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Graty. Jednak kupiłeś w niemcowni. Na pierwszy rzut oka wygląda o niebo lepiej niż ten co dla Ciebie oglądałem. Daj więcej fotek jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Gratki! Grunt że Tobie się podoba. Ja nigdy nie byłem fanem Ducati ale wiem że one mają w sobie coś. Wczoraj po mieście latałem jakimś Ducatem bo w pracy mamy takie cudo służące do jeżdżenia po hamburgery na obiad. Ja akurat leciałem po łożyska do sklepu. Jedzie fajnie, hamuje za dobrze, a dźwięki z silnika taki że odruchowo co chwila spoglądałem na kontrolkę oleju. No i ten dźwięk silnika, w sensie wydechu, trochę za bardzo było. We łbie mi huczało. A przyzwyczajony jestem do Harleyów na pustych rurach. To było Ducati Tysionc z dwoma literkami S na końcu. Edytowane 17 Czerwca 2012 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratki! Grunt że Tobie się podoba. Ja nigdy nie byłem fanem Ducati ale wiem że one mają w sobie coś. Wczoraj po mieście latałem jakimś Ducatem bo w pracy mamy takie cudo służące do jeżdżenia po hamburgery na obiad. Ja akurat leciałem po łożyska do sklepu. Jedzie fajnie, hamuje za dobrze, a dźwięki z silnika taki że odruchowo co chwila spoglądałem na kontrolkę oleju. No i ten dźwięk silnika, w sensie wydechu, trochę za bardzo było. We łbie mi huczało. A przyzwyczajony jestem do Harleyów na pustych rurach. To było Ducati Tysionc z dwoma literkami S na końcu.Basu z pustej rury ni ma , a od niego boli łeb . Spalin tez więcej na jeden cykl bo więcej koni w garze . Dobrze zrobiony wydech będzie słyszalny z daleka , choc ogólnie nie głośny .Gargamel , zdjęcie nie bangla więc nie mogę Ci pogratulować :P Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Mi się Ducati bardzo podobają. Naprawdę gratuluję i niech Ci służy jak najdłużej :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Sprzęt bezawaryjny. Przeszedł próbę wytrzymałościową podczas powrotu z Bawarii. Cały czas w deszczu. Na Polskiej ziemi odpalił bez problemu....Znaczy ta zaliczona próba, to fakt, że się nie rozpuścił na lawecie podczas deszczu? Nie wiedziałem, że oni już tak daleko w eco-tech poszli, iż motongi robią z prasowanego kartonu. :icon_razz: :icon_mrgreen:Piękny sprzęt (choć szkoda, że tylko do pierwszego deszczu). ;) Graty! Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Bloodhound Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Graty! :icon_mrgreen: Tylko się nie wykręcaj teraz że to zdrobnienie od gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 :icon_mrgreen: Tylko się nie wykręcaj teraz że to zdrobnienie od gratulacjeAleż skąd! Jak mogło Ci to w ogóle przejść przez myśl - ja wyznaję VTXizm przecie ... :laugh: Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Już myślałem że to ten model z filmu... no jak on ma... co tych dwóch ucieka z więzienia i potem w daleszej części filmu wsiadają na czerwone Ducati :D Nie ważne, w każdym bądź razie motocykl fajny. Ogólnie mało spotykam takich sprzętów ale jak już moje oko dostrzegnie marke Ducati to minie troszke czasu zanim zdjemę wzrok z tej maszyny. Szerokości :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pierwsza jazda na własnym 996 już za mną. Ducati jeździ jak zły. Wymaga zupełnie innego stylu jazdy niż to miało miejsce na mojej poprzedniej 929. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 No fakt piękny jest ale i tak współczuje :)) heh sprasznie mi się podoba duży Streetfighter - stylizacja najlepsza. Jednak zastanawia mnie skąd ta cena ? z bliska jak się przyjerzeć to wykończenia plasitków/przełączników to głebokie chiny - cena z kosmosu !!! to już wolę hanie cb1000r - sory za offtop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale honda to Honda, a Ducat ma szatańską dusze w sobie. Pozatym nie ma co ukrywać, Dukat nie jest dla biedaka (nie obrażając nikogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi