Matias_zzr Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wrzucam link do relacji z zawodow..Polecam imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) A ta impreza to w jakiej, przepraszam dziedzinie? Bo tak po zdjęciach, to rozumiem, że spacerek po pseudo-torze a potem dużo napojów chłodzących. A gdzie Superbike? Edytowane 19 Maja 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 napisz jeszcze w 5 miejscach co sądzisz o tych treningach, bo chyba nie każdy załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Ty też nie załapałeś: co sądzę o TAKICH treningach. :icon_mrgreen: BTW: cenię sobie poprawną polszczyznę i właściwe użycie odpowiednich słów. Edytowane 20 Maja 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Myślę że kto miał załapać ten już załapał. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Ej, gratulacje :D Myślę, że w klapkach było by bardziej stylowo, na litrze. Edytowane 21 Maja 2012 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Czaderska fota :icon_mrgreen:. Superbike :icon_razz:. A jakie zajebiste rolki wahacza :biggrin: Edytowane 21 Maja 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanquish Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dziwi i jednocześnie brzydzi mnie Wasza postawa. Wszyscy płaczą po Lublinie, a jak udało się otworzyć kolejny obiekt na którym można pojeździć- to zaczynacie nagonkę, trochę zalatuje to hipokryzją. Zamiast konstruktywnej krytyki, która mogłaby pomóc w poprawieniu sytuacji jest lincz, który raczej nikomu nie pomoże. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dziwi i jednocześnie brzydzi mnie Wasza postawa. Wszyscy płaczą po Lublinie, a jak udało się otworzyć kolejny obiekt na którym można pojeździć- to zaczynacie nagonkę, trochę zalatuje to hipokryzją. Zamiast konstruktywnej krytyki, która mogłaby pomóc w poprawieniu sytuacji jest lincz, który raczej nikomu nie pomoże. Pozdrawiam, To jest konstruktywna krytyka. Przeczytaj uważnie artykuł Łowcy na "Ścigaczu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanquish Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Czaderska fota :icon_mrgreen:. Superbike :icon_razz:. A jakie zajebiste rolki wahacza :biggrin:Ej, gratulacje :D Myślę, że w klapkach było by bardziej stylowo, na litrze. To jest konstruktywna krytyka.Nie, nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Na artykuł Łowcy na "Ścigaczu" leje ciepłym, parabolicznym.....W 27 maja melduję sie na kolejnej rundzie i sam na własnej skórze sie przekonam.Żaden ze mnie ścigant ale polatać pare kółek na takim obiekcie to sama frajda i przyjemność. :cool: Edytowane 21 Maja 2012 przez KrzysztoFu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 @Vanquish - mówiąc o konstruktywnej krytyce miałam na myśli artykuł Łowcy. Ale róbta, co chceta. Wolność jest :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dziwi jak mogliscie sie zlapac na artykul na "Scigaczu". Przeciez to motocyklowy odpowiednik "Faktu" albo "Superexpresu". Jeszcze impreza sie nie odbyla a juz bylo nawolywanie do krucjaty moherowych kaskow. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dziwi i jednocześnie brzydzi mnie Wasza postawa. Wszyscy płaczą po Lublinie, a jak udało się otworzyć kolejny obiekt na którym można pojeździć- to zaczynacie nagonkę, trochę zalatuje to hipokryzją. Zamiast konstruktywnej krytyki, która mogłaby pomóc w poprawieniu sytuacji jest lincz, który raczej nikomu nie pomoże. Pozdrawiam, Jeżeli ten człowiek z fotki został wpuszczony na tor to należą się gratulacje organizatorowi za niefrasobliwość.Odwagi im nie brakuje ale odpowiedzialności za bezpieczeństwo raczej żadnej nie mają.Chwała im za zorganizowanie treningów tylko za grosz profesjonalizmu nie widzę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Otóż to i nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi