Sikor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Gdyby Vale razem ze swoim gigantycznym ego nie kłapał tyle o swojej zajebistości to miałby teraz łatwiej w rozmowach z Hondą czy Yamahą. Jak Stoner odejdzie na emeryturę i przestanie go wiązać zakaz konkurencji, to Valentino będzie mógł do niego zadzwonić i zapytać jak jeździć tym Ducati żeby zahaczyć o podium. Nic nie olewa. Casey to fajter do samego końca, o czym jeszcze raz wspomniał w ostatnim wywiadzie, który wisi teraz na motogp.com Niezły cum shot, ma chłop zdrowie. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Yamaha zapowiada, że wyda oświadczenie w sprawie Rossiego 15 sierpnia o 9.00 Ciekawe jakie...:) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Lorenzo i tak będzie mu łoił tyłek :-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Trochę off top, ale coś Wam powiem. Ostatnio oglądałem SBK i SSP w Brnie i już prawie skończyłem Silverstone (tylko SBK nr 2 mi został) i mam w dupie co się będzie działo w tym MotoGP. Nic nie przebije ścigania w WSBK i innych seriach gdzie jeżdżą motocykle porównywalne. Runda w Silverstone (powiem więcej, sam wyścig SSP!) dostarcza więcej wrażeń i okazji do własnych analiz niż cały sezon w tym cyrku MotoGP. Jedyne czego mi brakuje, to ujęć on board, slow motion i pokazywania stopnia użycia hamulca i gazu u danego zawodnika. Te rzeczy są akurat zrobione w GP perfekcyjnie. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Sikor,widzisz...a kiedys wlasnie Ci to mowilem...ze cykl WSBK,WSS i STK to prawdziwe sciganie ;-)Najfajniej zakonczyl Badovini ostatnio w Silverstone ;) Na tylku za metą. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jeszcze w BSB są nieźli rzeźnicy, nie wiem czy nie lepsi niż w SBK. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) BSB, o tak :) . Kiedyś spróbuję pooglądać kilka całych wyścigów z BSB. Tak samo chciałbym pooglądać trochę AMA z USA. A Tourist Trophy to mamy u nas, w Białej Podlaskiej :D . Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fakt, że MotoGP jest coraz nudniejsze. W sumie to ja oglądam tylko dla Rossi'ego. Nie mam nic przeciwko temu, aby przeszedł do WSBK czy czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Powinien przejść do WSBK i znowu zabijać się wzajemnie z Biaggim. Będzie na co popatrzeć. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tourist Trophy to mamy u nas, w Białej Podlaskiej :D . hahaha no tak, tylko drzew brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Yamaha zapowiada, że wyda oświadczenie w sprawie Rossiego 15 sierpnia o 9.00 Ciekawe jakie... :) Yamaha zapowiada, że wyda zapowiedź. Prawdziwa Rossi's Future Brandzlung Epopeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 BSB są zajebiste, bo tory na których oni się ścigają nadają się tylko dla samobójców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 BSB, o tak :) . Kiedyś spróbuję pooglądać kilka całych wyścigów z BSB. Tak samo chciałbym pooglądać trochę AMA z USA. A Tourist Trophy to mamy u nas, w Białej Podlaskiej :D . Mogę się mylić ale chyba Eurosport albo Eurosport 2 pokazuje BSB, ale jakoś tak w środku nocy. Ktos musiałby sprawdzić program telewizyjny bo ja nie posiadam. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Fakt, że MotoGP jest coraz nudniejsze. W sumie to ja oglądam tylko dla Rossi'ego. Nie ma się, co dziwić, że są nudniejsze jak Vale na każdym wyścigu jedzie na 8-9 pozycji, to realizator pokazuje go tylko po zakonczeniu lub kiedy zaliczy wywrotkę :D Mogę się mylić ale chyba Eurosport albo Eurosport 2 pokazuje BSB, ale jakoś tak w środku nocy. Ktos musiałby sprawdzić program telewizyjny bo ja nie posiadam.Niestety nie znalazłam takiego info, przynajmniej jesli chodzi o ten tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nie mam TV, wszystko poprzez net oglądam. A co do WSBK, jest taki przemiły człowiek, który wrzuca relacje z Eurosportu na YT. BSB też czasami wrzuca. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi