MarcMarc Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Już w 2017! ]Prezydent Gdańska Paweł Adamowicz podkreślił, że za wcześnie jest dziś mówić o kosztach budowy Narodowego Centrum Sportów Motorowych oraz o tym, kto je wybuduje. Czyli pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu :) Edytowane 25 Lutego 2013 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jedyne inwestycje, które mają szansę powstać i działać, to inwestycje prywatne. Dopóki jednak prawo będzie takie, że przedsiębiorca dostaje karę za prowadzenie biznesu (w postaci horrendalnych podatków i rzucania kłód pod nogi celem wysępienia łapówek), gówno będzie w tym kraju. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Brawo brawo! Pomysł powstał w 2009 roku, a już w 2013 są na etapie zaczynania przygotowywania koncepcji. W tym tempie, w 2021 będzie wytypowana lokalizacja, już w 2028 zatwierdzony będzie projekt, zanim się obejrzymy - w 2031 ekolodzy odpuszczą i pstryk: w 2039 prezydent miasta Gdańsk - wmuruje kamień węgielny. Potem to już bułka z masłem, możliwe tylko drobne poślizgi, potem niewielkie poprawki (jak po pierwszej zimie, jeszcze przed inauguracją obiektu) pojawią się dziury i pęknięcia nawierzchni.Uroczyste przecięcie wstęgi za pasem: 2044. :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Akurat nasi wnukowie będą mieli czym się cieszyć :D "Polska: wszystko dla przyszłych pokoleń!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Uroczyste przecięcie wstęgi za pasem: 2044. :blink:Data zbiegnie się z wprowadzeniem całkowitego zakazu stosowania pojazdów z silnikami spalinowymi, bo lobby producentów samochodów i motocykli elektrycznych przeforsuje nakaz używania takiego napędu. Oczywiście dla naszego dobra! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Data zbiegnie się z wprowadzeniem całkowitego zakazu stosowania pojazdów z silnikami spalinowymi, bo lobby producentów samochodów i motocykli elektrycznych przeforsuje nakaz używania takiego napędu. Oj Sherman, nie bądź takim pesymistą :banghead: . Ja czekam w napięciu...tylko nie wiem, czy uda mi się je utrzymać :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ...30 lat a jak z bicza strzelił :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 nawet jeśli to powstanie to co tam bedzie?? tor kartingowy?? takich już mamy kilka w Polsce... to trzeba toru wyścigowego, dlatego mam cichą nadzieje na to co się dzieje pod pionkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 hahaha... a coś się dzieje? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jak narazie to chuchają aby śnieg szybcej stopniał :Pgłosili że na wiosne 2013 ruszą z tym bajzlem,zobaczymy... no i przynajmniej tam w planach jest tor wyścigowy, a nie kartingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 hahaha... ja słyszałem, że mieli ruszyć w 2010... hahaha... koń by się uśmiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 a dzisiaj Maciej zmienił barwy klubowe :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No ba, PO jest już be to trzeba iść tam gdzie jest poparcie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To on był z TR czy z PO ?A jest w czym ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 z Twojego Ruchu do LSD :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi