MUSTANGGTR Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam was wszystkichsprzedałem własnie LC4 i chce kupić exc 300(01-06) tylko chciał bym przeczytać kilka waszych słów na temat jak będzie wyglądał exc w porównaniu z kx250 mojego brata(2000rok). Interesuje mnie wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 będzie wyglądał jak enduro przy crossie, jak jeździsz w terenie to tylko exc, nieporównywalnie mocny dól do kx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUSTANGGTR Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 będzie wyglądał jak enduro przy crossie, jak jeździsz w terenie to tylko exc, nieporównywalnie mocny dól do kxWidze kolego że masz EXC-kanie jeździłem jeszcze takim powiedz mi czy będzie duża różnica w oddawaniu mocy w porównaniu z LC4 620SC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Enduro to inne biegi, inna charakterystyka silnika i inne zawieszenie więc jest spora różnica. Jedno jest na tor, drugie do lasu, więc nad czym tu gdybać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 pewnie nad tym, ze wybajerzonego kx'a mozna mieć za 60% ceny exc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 pewnie nad tym, ze wybajerzonego kx'a mozna mieć za 60% ceny exc ;)Skoro kieruje się ceną niech kupi tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ja tam nie wiem czym sie autor kieruje, ale do takiego latania jakie uskutecznia 90% z nas mozna brać crossa, akurat znam te okolice autora i calkiem fajne tereny tam są, Roztocze itd, coś jak u nas, a u nas latają na wszelkich crossach 2t, 4t i sobie chwalą, choć miejscami lepsze jest typowe enduro, ale ceny i ilosc na rynku exc300 są nieprzyjemne więc spokojnie mozna brać kxy, crki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 http://otomoto.pl/gas-gas-ec-gas-gas-ec-300-M3117079.html Niekoniecznie gorszy, a tańszy od KX. Autor może rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ooo jak miło jakis gas gas się pojawił :) mam nadzieje ze poczeka na mnie miesiac to po niego pojade :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jakby mial Kwit to super. Bez to cena ok ale nie ma szału :) Bardziej przystepna Cena to za ten z 2009 za 12k z kwitem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jakby mial Kwit to super. Bez to cena ok ale nie ma szału :) Bardziej przystepna Cena to za ten z 2009 za 12k z kwitem :DNo ten to naprawdę ciekawy egzemplarz... Co ja bym za niego dał... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Widze my oboje mamy slabosc do mocnych 2t :D Ale poki co do tego co planuje zrobic czyli SM nadaje sie bardziej 4t :D Trzeba roznych rzeczy probowac. Kiedys to i traiala sproboje. A co do tego GG to trzeba sprzedac jakis samochod albo na jakis bankomat skoczyc to bedzie szmal na niego :D Ewentualnie kredens ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Widze kolego że masz EXC-kanie jeździłem jeszcze takim powiedz mi czy będzie duża różnica w oddawaniu mocy w porównaniu z LC4 620SC ??no przesiadłem sie z takiego na 300. moc jest ta sama, tylko że 300 to rowerek przy lc4 i lc4 przy 300 to osiołek. jak dla mnie 300EXC to idealny motocykl w teren, jedynie spalanie :ohmy: w sobote poszło 7,5 litra w dwie godziny zegarowe, a były w tym postoje. chłopakom poszło 3-4 litra. jeszcze większa róznica jest między EXC a SX przejechałem się ostatnio na 250SX, 300EXC przy nim nie jedzie, Sxem nie da się jeździć w terenie to jakiś nienormalny motór, mial tam jakąs tuningowa membrane, ale nie sądze że to coś daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no przesiadłem sie z takiego na 300. moc jest ta sama, tylko że 300 to rowerek przy lc4 i lc4 przy 300 to osiołek. jak dla mnie 300EXC to idealny motocykl w teren, jedynie spalanie :ohmy: w sobote poszło 7,5 litra w dwie godziny zegarowe, a były w tym postoje. chłopakom poszło 3-4 litra. jeszcze większa róznica jest między EXC a SX przejechałem się ostatnio na 250SX, 300EXC przy nim nie jedzie, Sxem nie da się jeździć w terenie to jakiś nienormalny motór, mial tam jakąs tuningowa membrane, ale nie sądze że to coś daje.Da się jeździć da, tylko wymaga to większych umiejętności i sporo więcej uwagi. Ja całe życie jeżdżę crossówkami 2T w terenie i nie jest najgorzej. Co do membrany to ona też swoją robote robi. Ostatnie moto jakie miałem do YZ250 z membraną V-Force i kompletnym tuningowym wydechem. Praktycznie na każdym biegu przód dzwigał się do nieba . Czytając opinię o EXC 300 dochodzę do wniosku że to najłagodniejszy sprzęt w swojej klasie. Miałem wcześniej Gasa EC300 na pełnym FMF i V-Force to chodził bardzo podobnie do YZ, jedynie miał lekko mocniejszy dół, ale charakterystyka jak w crossówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Miałem wcześniej Gasa EC300 na pełnym FMF i V-Force to chodził bardzo podobnie do YZ, jedynie miał lekko mocniejszy dół, ale charakterystyka jak w crossówce. czyli 0-1 czy ? zastanawiam sie nad YZ 250 jak to jedzie z dołu w porównaniu z seryjnym EXC 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi