krzywer Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Uuu, to dopiero będziem pyć! Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 a ja jeszcze chwila i będę miała za jednym zamachem aż 9 literek przed nazwiskiem :cool:A co zmieniasz imię? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Panie drogi, to Pan tam nie próżnujesz widzę :wink: Congratulations :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Imię już teraz mam dziewięcioliterowe.Pamiętam jak dziś, jak krzywer przepisywał poprawki w ch blue city w towarzystwie moim i ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A było, było :DHala i Szubert się również pojawili :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Krzywer jaki kierunek skonczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Gratuluję krzywciu ;) Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Gratuluje i witam w świecie wyksztalciuchow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Gratki :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A to chociaz resocjalizacja zaoczna?Słyszałm że tylko to ma jakies perspektywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Od roku się zbieram żeby w końcu tą pracę inż napisać :D Gratulacje, na drzwiach mgr czyli magazynier ? :D Podobno kiedyś było bryg. Jan Nowak :D @Ajrisz Brunhilda? Edytowane 26 Lutego 2012 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Krzywer jaki kierunek skonczyłeś?Psychologia. Marzka, Ty z tym "krzywciem" to tak specjalnie? ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Marzka, Ty z tym "krzywciem" to tak specjalnie? ;)Wymskło mi się...wiem, wiem, miałam uważać, aby publicznie się do Ciebie w ten sposób nie zwracać. Wiem jednak, że to lubisz :DTo kiedy :flesje:? bo musimy poważnie porozmawiać Panie magistrze psychologii. Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Gratulacje :flesje: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi