cori Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A ja mogę odprowadzać was na kucyku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja nie widzę problemu, czekam na propozycjeW połowie kwietnia otwarcie sezonu Bielsko Biała Ducati,pod koniec kwietnia Motoserce w Dąbrowie Górniczej wsęp wolny ( bez paszportów :biggrin: )albo inne? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) A ja mogę odprowadzać was na kucyku:DCo mi po twoim jednym kucyku, skoro pod siedzeniem mam 100 kucyków ;) Edytowane 26 Lutego 2012 przez lr1 Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Co mi po twoim kucyku, jak pod siedzeniem mam 100 kucyków ;)ale nie źrą owsa :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A szkoda, bo gdybym jeździł na owsie, dużo taniej by wyszło :sad: Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A teraz jakoś poszerzyć znajomość, jeżeli o mnie chodzi mam zamiar wyjazdu za granice w celach zarobkowych, aby poprawić swój status finansowy ;) Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 To wychodzę z cienia jako kolejny Hanys, tyle, że od wielu już lat na "placówce dyplomatycznej" na Podbeskidziu. Wyprodukowany i dotarty w R.Śl. :) Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bloodhound, nie wiem czy pamiętasz, ale kiedyś coś o spotkaniu rozmawialiśmy. Szykuj piwo żywieckie, bo nie znasz dnia ani godziny kiedy będę w okolicy :) Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jasne, że pamiętam. Będziesz potrzebował przepustki na wjazd w strony, gdzie jak mawiają "każdemu góralowi wypada mieć skórę z hanysa przy łóżku" to dawaj znać. Mnie ze skóry jeszcze nie obdarli, bo im pokazałem z jakiej skóry mam zrobioną tapicerkę mojego siodła w motocyklu ... :biggrin:Chętnie się przewietrzę w dobrym towarzystwie.Ja też kliknę, jak będę brał kurs moim dudnikiem w rodzinne strony. :lalag: Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Idzie kobita ulicą i widzi, że jakiś malec pije wodę z kałuży.- Synek, nie pij tyj wody, bo to je sam maras, puć sam ino do mie, dom ci szolka tyju!- Słucham, proszę pani?- A nic, nic... pij se gorolicku... Edytowane 26 Lutego 2012 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Co dobrego może spotkać turystę w Sosnowcu?Autobus do Katowic.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Myślę,że parę kawałów nie zaszkodzi -byle by wojna nie wybuchła :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Wojny nie bedzie, ona byla jest i bedzie :D zartuje.. co do piwa Żywieckiego, Blood orientujesz sie gdzie są Lachowice, Sucha?;> Edytowane 28 Lutego 2012 przez dejwid Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ależ mnie wkurzają te podziały... Wiem, że podłoże historyczne, ale na Boga, kiedy to było ? I czy trzeba to tak pielęgnować ? Właśnie sobie uświadomiłam, że z tym podejściem na żadną patriotkę lokalną się nie nadaję... :banghead: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ale przecież sobie tylko żartowałem ;( Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Lokalny folklor musi być. Na żywiecczyźnie z kolei nie pałają szczególną miłością do hanysów, co zupełnie nie przeszkadza w zawiązywaniu całkiem sympatycznych relacji "międzyrasowych".Widocznie tak to już ma być, że ludziska muszą mieć jakiegoś wroga na podorędziu, a że jak to już u Pawlaków stwierdzili - "lepszy swój wróg niż obcy" to sąsiad się do tego idealnie nadaje. :)Grunt to mieć zdrowy dystans do siebie i otaczającej rzeczywistości. @dejwid - pewnie, że się orientuję. To przecież rewiry, które mam pod nosem. Dlaczego pytasz? A poropos animozji wszelkiej maści. Wiecie jaka jest najnowsza definicja antysemity?Otóż antysemitą jest ten, kogo nienawidzą wszyscy żydzi ...Cóż, świat się zmienia jak by nie patrzeć. Edytowane 28 Lutego 2012 przez Bloodhound Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi