JACK. Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 nie chce się napalać ale coś czuje że może pod koniec sezonu wyjadę na polskie drogi xt :wub: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 nie chce się napalać ale coś czuje że może pod koniec sezonu wyjadę na polskie drogi xt :wub:Tylko dodam tak od siebie, że jeżeli myślałeś o jakichś wygłupach, to kupując XT o nich zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tylko dodam tak od siebie, że jeżeli myślałeś o jakichś wygłupach, to kupując XT o nich zapomnij. raczej myślałem o jeździe po ulicy , ale jak już jesteśmy przy tym to jakieś sporadyczne wygłupy nie są wskazane ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a widzielicie tego husa:http://allegro.pl/husaberg-ktm-fs650-supermoto-enduro-i2266741525.htmlmnie nie kręci SuMo ale w enduro bym go przetestował, tyle ze żal takim piknym po kamorach, ale to musi dziabać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 raczej myślałem o jeździe po ulicy , ale jak już jesteśmy przy tym to jakieś sporadyczne wygłupy nie są wskazane ?Wskazane są wszystkie, ale jazda na tylnym czy przednim kole nie będzie przyjemnością, przerzucanie z zakrętu w zakręt też nie, o slajdach już nie mówie. Ogółem moto do spokojnej jazdy się nadaje. a widzielicie tego husa:http://allegro.pl/hu...2266741525.htmlmnie nie kręci SuMo ale w enduro bym go przetestował, tyle ze żal takim piknym po kamorach, ale to musi dziabaćOj ja byś się przejechał takim SM po krętych uliczkach to byś polubił jazdę Supermoto :biggrin: Wierz mi, bo testowałem takie cacko 2 lata temu :biggrin: A w teren to chyba za mocne, choć z mocą lubie walczyć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 jak juz ktos tu husa 650 proponuje to szkoda mi tego kierowce :D Bo to strasznie dziekie sm :) Chcialem je kupic ale nic w poblizu nie bylo i padlo na mniejszego brata. Tyle ze a2 ma jakies ograniczenia pojemnosciowe? Husa 400 tez da rade. A jak ma byc mniejszde to sa tez inne sprzety. Zalezy czy to ma tylko jezdzic po aswalcie czy ma byc szalenstwo jak na sm przystalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) najmocniejsze czym latalem to chyba crf450 po chipie na wydechu akrapovica w enduro 65KM9potwierdzone) a ten hus rzekomo 75KM przy niewiele wiekszej masie, jeszcze bezoringa wsadzili zeby stracic jak najmniej, niejednego plastika by zaskoczył Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 najmocniejsze czym latalem to chyba crf450 po chipie na wydechu akrapovica w enduro 65KM9potwierdzone) a ten hus rzekomo 75KM przy niewiele wiekszej masie, jeszcze bezoringa wsadzili zeby stracic jak najmniej, niejednego plastika by zaskoczyłZnajomy jak miał to po swoich krętych drogach wszystkie Supersporty zostawały daleeko w tyle, chłopaki nie mieli odwagi dotrzymywać mu tempa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Supermoto ma świetne odejście ale szybko puchnie, tak że nawet na obwodnicy dostaje w dupę od praktycznie większości bajków. Choć zajebista zabawka, może niedługo sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 heniek,zrozum ze SM to PURE FUN w miescie,a Ty mowisz o obwodnicy. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wiem jeździłem, miasto to też obwodnica, chodzi mi o szybsze kilku pasmowe odcinki gdzie byle samochodzik bierze SM na prędkość i trzeba mieć tego świadomość, żeby później nie było rozczarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Wiem jeździłem, miasto to też obwodnica, chodzi mi o szybsze kilku pasmowe odcinki gdzie byle samochodzik bierze SM na prędkość i trzeba mieć tego świadomość, żeby później nie było rozczarowania.Przecież nie wolno jeździć 180 po obwodnicy :icon_mrgreen:PS: Pozatym jak ktoś chce się ścigać z puszkami po obwodnicy, to proponuje kupić R1, a rozczarować może się ten, kto nie wie jak jeździ się SM. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) No to wyszło szydło z worka... przepisy Panowie, przepisy :P SM przecież nie kupuję się, żeby jeździć po obwodnicach i ścigania z puszkami(przy większych prędkościach :) ). Wydaję mi się, że tylko i wyłącznie do zabawy - ogólnie komu w głowie taka jazda po drogach szybkiego ruchu. Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Ziuutek Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 SMC 690 leci 180kmh więc nie jest aż tak tragicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 SMC 690 leci 180kmh więc nie jest aż tak tragicznie... ale po co tym latac 180? jak mozna 60-80 i lecieć bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi