milosz-RR Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak w tytule, chcę przerobić zadupek, głównie ze względu na tą paskudną lampę z tyłu. Zamontował bym tam lampę z nowszego modelu ale teraz na ile to wypełnienie z nowszego modelu będzie pasować do stelaża ogona? Jest to wykonalne w ogóle bez przeróbki stelaża? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A nie lepiej założyć taką lampę: http://allegro.pl/yamaha-r1-02-03-tylna-lampa-led-zintegrowana-i2035184602.html Widziałem takie z kierunkami - nawet sam w swojej mam taką - i super wygląda i się prezentuje. Do tego założyłem wydech pod zadupek i tez spoko - tylko ze wydech od CBR 1000 RR. Jeśli chcesz mogę przesłać zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tylko to jest od nowszego modelu, ja chcę zmieniać w tym starszym (RN01) gdzie mam te wielkie okrągłe lampy. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz12211 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Masz lampy takie sam, jak były kiedyś w mojej R6. Posiadam lampe podobną do tego z postu wyżej, jednak w moim przypadku był zadupek przerabiany + wygładzenie nadkola wraz z przeróbką. Pokaz jaki masz tył, może u Ciebie pójdzie zrobić to samo co w moim było robione. Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Masz lampy takie sam, jak były kiedyś w mojej R6. Posiadam lampe podobną do tego z postu wyżej, jednak w moim przypadku był zadupek przerabiany + wygładzenie nadkola wraz z przeróbką. Pokaz jaki masz tył, może u Ciebie pójdzie zrobić to samo co w moim było robione. Coś w tym stylu. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 źle to wygląda :icon_biggrin: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam!Podłączę się do tego tematu bo mam podobny dylemat z zadupkiem.W mojej R1 mam zmieniony na troszkę inny niż fabryczny i widać tylko dwie okrągłe lampki, ale nie zadowala mnie to. Też chcę odchudić troszkę tył.Robił już ktoś taki "przeszczep" w swojej maszynie? U mnie to teraz wyglada tak: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonsz Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 sam ja malowales?:D chcialem moja rn04 pomalowac czarny mat i zlote fele oraz sety:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) sam ja malowales? :D chcialem moja rn04 pomalowac czarny mat i zlote fele oraz sety:POryginalnie była biało-niebieska ze złotymi felgami. Wypolerowałem ranty a lakier położył mój kumpel w Londynie (mieszkałem tam kilka lat).Rama była matowa, ale z biegiem czasu zaczyna nabierać połysku. Sety i inne duperelki (Harris) założył poprzedni właściciel.Wspominał mi coś o Blueprint engine i niby wyższej mocy tego silnika.... nie mierzyłem nigdy ile ma KM, mi wystarcza ;) Fotka zrobiona kilka tygodni po lakierowaniu: Wracając do tematu zadupka, szukam i nie jest łatwo coś znaleźć konkretnego.Pewnie trzeba będzię ciąć ramę i zrobić to po swojemu, czyli inny tył z RN09 i może zrobię sobie przy okzaji naked bike`a ;) Pozdrawiam! Edytowane 2 Marca 2012 przez Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Chłopaki mam podobny pomysł, ale chciałbym to zrobić jeszcze radykalniej. Udało mi się, zakupić zadupek z R7 , z czego nie ukrywam jestem bardzo zadowolony i chciałbym go zamontować do RN01. Oczywiście nie obejdzie się bez cięcia stelaża i robienia nowego. Chciałbym jednak zrobić to na wzór nowoczesnych sportów. gdzie tylny stelaż jest przykręcany, aby w razie gleby wymienić tylko ten element. Czy próbowaliście takich przeróbek, albo znacie dobrego fachmana w południowej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi