jjank Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) myślę, ze gdyby sprawę przedstawić firmie i postraszyć donosem do prasy to i w takim przypadku gość by poleciał,zresztą oszukanym możesz zostać równie dobrze w oficjalnym punkcie, w tym kraju wszystko jest możllwe,w kazdym razie gosc z którym podpisuję polisy jest 100% uczciwy Edytowane 1 Stycznia 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czasami ci superagenci naliczają znizki które sie nie należą.Tak więc może sie zdarzyć, że w razie jakiejkolwiek kolizji czy innej draki ubezpieczyciel może upomniec sie o swoje. Może się upomnieć, bo szukają Jeleni.Kolega miał podobnie, faktycznie miał dopiero 10% zniżek, później ubezpieczał auto gdzie indziej, powiedział (skłamał) że ma 30% zniżek, a ubezpieczyciel (super agent) dorzucił mu jeszcze od siebie 10%, nie żądał żadnego potwierdzenia poprzednich zniżek, uwierzył na słowo, dzięki temu, kolega miał już 40% zniżek, zamiast prawdziwie naliczonych 10%. Przy kolizji, ubezpieczyciel gdzieś się dopatrzył że zniżki klienta są o wiele wyższe, a niżeli powinny być. Ale co z tego, podpisali umowę na ubezpieczenie auta, wzięli kasę i nic nie mogli mu zrobić. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Motocykle mam na siebie w PZU. zobacz w AXA lub LIBERTY mnie w liberty uznali za lata w Warcie i Allianz, od 2 lat lecę na 60% Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dokładnie.Albo trzeba podpisać oświadczenie przy zawieraniu polisy. Możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odpowiem na pytanie z pierwszego postu: https://www.youcandrive.pl/direct/home.seam Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 relakzstyle, na auto już miałem przeznaczony budżet od 2 lat :P Podzwoniłem, najtaniej na razie w mBanku. Porozmawiaj jeszcze z tą Hestią. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Taki obliczanie "na oko" to możesz w sieci zrobić. Ja tutaj zaglądam jak chcę sprawdzić: http://ipolisa.pl/kalkulator/ Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie lubię tak, wole sam sobie to płacić niż prosić się ojca o to aby mi auto ubezpieczył. Motocykle mam na siebie w PZU. Nie wiem, tak po prosty słyszałem że im mocniejszy silnik i o większej pojemności to OC jest droższe.chodzi o pojemność, czym większa tym więcej płacisz..HDI,Link4 bylo w '11 roku jednymi z tańszych.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 jak nie masz skończonych 24 czy tam 25 lat to nawet współwłaściciel z 60% zniżki w wielu ubezpieczalniach jest w ogóle nieuznawany. tak miałem ze swoją xvs1100. w pośpiechu, już po terminie zmieniałem ubezpieczyciela, w Interrisku byłoby gruuuubo bo ponad 1300 złociszy by mnie samo OC wyniosło. poj**ane ceny tam mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 murgal, zrób przegląd :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jeżeli nie jesteś w stanie udokumentować swoich zniżek, to w PZU dają takie oświadczenie do wypełnienia, abyś określił ile posiadasz.Zapytałem o konsekwencje jakie są ponoszone jeżeli skłamię, ale Pani nie potrafiła odpowiedzieć. ..aa, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zapytałem o konsekwencje jakie są ponoszone jeżeli skłamię, ale Pani nie potrafiła odpowiedzieć. Nie ponosisz żadnych konsekwencji. To jakich zniżek udzieli ci ubezpieczalnia to sprawa między tobą a ubezpieczalnią i jakakowiek nieprawidłowość w ich wyliczeniu bez wzgledu na to z czyjej winy wynika nie może być przyczyną niewyplacenia odszkodowania. Liczy się podpis i pieczątka autoryzowanego przedstawiciela ubezpieczalni na polisie. jak nie masz skończonych 24 czy tam 25 lat to nawet współwłaściciel z 60% zniżki w wielu ubezpieczalniach jest w ogóle nieuznawany.25lat, współwłaściciel zawsze jest uwzględniany, ale jeśli nie masz 25lat to do należności za OC pomniejszonej o zniżki tego wspólwłaściciela, ktory ma ich więcej dolicza się 30% zwyżki za wiek, ja od tej zwyżki "uciekłem" dzięki hdi, tylko 2 lata tam płacilem, nie wiem jak jest obecnie takie moje zdanie, jeśli ktoś ma inną wiedzę to niech się podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ale teraz małolaty sie bujaja takimi furami, ja zaczynalem od starego vw polo :icon_biggrin: taki mały ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrletter Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Co do uzepieczeń. Wydajem mi się ze najtaniej w internetowych np.proama, mbank lub multibank . Przykład za swojego Terrano II 2,7 TDI obecnie mam 2 raty po 470 przy max zniżek czyli 60 % a np w multibanku wychodzi mi niecałe 450 za cały rok. Z mniejszymi również. Jeszcze liczyłem na drugi samochód (mondek 1,6) to wyszło 290 a obecnie mam 390 w Interrisk tez przy 60 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 zależy od miejsca zamieszkaniaw Łodzi płacę ~700zł, natomiast w Gorzowie WLKPK gdybym tam był zameldowany wychodziło by ~ 360zł/rok w tej samej ubezpieczalni Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi