Gość Zbycho Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jeśli auto ma być niepozorne, to proponuję szukać Punto Turbo I generacji :-) Przypomniało mi się.W Italii. Jadę drogą w remoncie, pomalutku, tak jak ograniczenie ... bo za mną turla się Punto z niebieskimi lampami, z napisem Karabinieri na drzwiach. W pewnym momencie Punciak włącza niebieskie i sygnał, wyprzedza mnie i pędzi do przodu.Pomyślałem, że też skorzystam z wolnej drogi i przykleiłem się do niego. Tak przy 220km/h ( licznikowych ) przyszło mi na myśl, że mogą jednak nie mieć nic ważnego do roboty i wezmą się za mnie. Odpuściłem więc. Znaczy zostałem przy 220km :icon_mrgreen:, a oni poszli dalej.Do dziś nie mogę się nadziwić, Punto starej generacji, kompletnie niewyględne, a poszło dobrze ponad 200km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Tak sobie przypomniałem, że FIAT kiedyś miał w ofercie Bravo z silnikiem R5. Potencjalny zapier-papier. Edytowane 28 Grudnia 2011 przez Shinigami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak wyżej pisałem - do klepania m3 najlepsze będzie m3a tutaj niepozorne:http://otomoto.pl/bmw-m3-m3-s50b32-321-km-cham-dodatki-C22161484.html Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiii666 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) jak wyżej pisałem - do klepania m3 najlepsze będzie m3a tutaj niepozorne:http://otomoto.pl/bmw-m3-m3-s50b32-321-km-cham-dodatki-C22161484.html no i k...a musiałem przeczytać 6 stron aby na końcu znaleźć mój typ :notworthy: A to mój typ. Robili je w wersji też kombi, które wygląda bardziej niepozornie. Taka zwykła Audi 80 Kombi z 2.2 Turbo quattro :bigrazz: . Miałem taką Coupe tylko z silnikiem 2.3 atmoswerycznym. Ale dawała radę. Na 4 biegu łapałem 200km/h :tongue: http://moto.allegro.pl/audi-s2-coupe-2-2-t-3b-w-wa-i2063197825.html Edytowane 18 Stycznia 2012 przez sebiii666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak chcesz jeździć w miarę bezawaryjnie to raczej bym się nie pchał w małolitrażowe wysilone silniki bo więcej dołożysz do serwisu niż zaoszczędzisz na mniejszym spalaniu.Druga sprawa to, że z rasowe GTI albo ala rajdówka to już zamknięty potencjał (wiele więcej wycisnąć się nie da w rozsądnych pieniądzach).Mój typ na niepozornego zapierdalacza to Mercedes C W202 z dużym silnikiem. Jakim to zależy od możliwości finansowych.W tej kasie co podałeś to to możesz śmiało poszukać tych najmocniejszych tzn AMG 430 mają 306KM a chodzą po 6-7k EuroDlaczego to:- bo masz petardę silnik z możliwością dalszych modyfikacji- bo całą konstrukcja jest trwała i się nie rozpadnie jak dołożysz np turbo- bo wyglądem niewiele odbiega od taksówki (jak chcesz niepozornie to naklejasz kołpaki i dokładasz neon z taksówki)- masz w kajucie jeszcze b. duży potencjał do zejścia z masą (czego już nie ma w GTI) wtedy zwiększasz osiągi bez utraty trwałości kosztem komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Może volvo v40 t4? Moja matula takim lata i nieraz gosciu sie zdziwił z resztą to auto ma okolo 200 km i z automatem potrafi pokazać pazur;) ewentualnie mogę polecić z takich niepozornych aut seata ibize 1.9 tdi 130km ze skrzynią 6-cio biegową:D Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Może volvo v40 t4? Moja matula takim lata i nieraz gosciu sie zdziwił z resztą to auto ma okolo 200 km i z automatem potrafi pokazać pazur;) ewentualnie mogę polecić z takich niepozornych aut seata ibize 1.9 tdi 130km ze skrzynią 6-cio biegową :D Ale mi zapierdalacze... bylev honda 1.6 pogoni to w pizdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 To dawaj honde 1.6 a ja wystawie volvo ok?:) Taki lanserków w hondach uwielbiam gnoić w Łodzi^^ Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Niepozorny, ale i nie mieszczący sie w kryteriach do 2.0 pojemności.Golf MK2 z silnikiem R36 - ok 300KM i 1000kg wagi, albo jakiś uturbiony vr6 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 16 zaworowy silnik z definincji nie moze zapie**alac, specjalnie gdy nie ma duzej pojemnosci Siena 1.6 16 zaworowy 97 rok :D Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To dawaj honde 1.6 a ja wystawie volvo ok? :) Taki lanserków w hondach uwielbiam gnoić w Łodzi^^ Kurde szkoda że daleko mieszkasz :D a tak na poważnie jak by ci przyszło stanąć np z honda crx vtec to mógł byś mieć nie lada problemy pozatym to chodzi o to że takie volvo nijak nie nadaje sie na zapierdalacza, tosz to kanapa z krwi i kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Niepozorny, ale i nie mieszczący sie w kryteriach do 2.0 pojemności.Golf MK2 z silnikiem R36 - ok 300KM i 1000kg wagi, albo jakiś uturbiony vr6 R36 ma 3.6L pojemności. To więcej niż dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 R36 ma 3.6L pojemności. To więcej niż dwa. ten R36 to silnik z rodziny VR ?nie słyszałem o takim padle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) R36 ma 3.6L pojemności. To więcej niż dwa. Napisałem przecież, że nie mieści sie w kategori 2.0 :biggrin: ten R36 to silnik z rodziny VR ?nie słyszałem o takim padle. Link do wikipedi http://pl.wikipedia.org/wiki/VR6 Edytowane 16 Lutego 2012 przez tomason2 Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hein Gericke Polska Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 najlepsze do zmodyfikowania są silniki 1.8 t w audi i vw po niewielkich modyfikacjach mamy ponad 200Km i lekką budę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi