forrest2000 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Na początek można jej kupić Yamahę Virago 535 aby nabrała na niej wprawy. Moto dobre do nauki. Można dodatkowo kupić ABS z innego używanego motocykla i wozić go w sakwie. Może wtedy powiedzieć że ma ABS :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Na początek można jej kupić Yamahę Virago 535 aby nabrała na niej wprawy. Moto dobre do nauki. Można dodatkowo kupić ABS z innego używanego motocykla i wozić go w sakwie. Może wtedy powiedzieć że ma ABS :biggrin: Motocykl jest już kupiony. Abs nie będziemy wozić w sakwie, bo nie potrzebny nam taki :D Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Gratulacje Krempy. Teraz tylko pozostało to denerwujące oczekiwanie aż śniegi stopnieją. Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2012 przez forrest2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZA007 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Czy Kawasaki EN 500 Vulcan polecalibyście dla początkującej kobiety? Cytuj Nigdy nie jedź szybciej niż potrafi latać twój anioł stróż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Gabarytowo i wagowo motocykl ten powinien odpowiadać kobiecie na rozpoczecie motocyklowej przygody. Nie znam natomiast żadnej kobiety, która by śmigała na tym sprzecie. Kilka moich koleżanek zaczynało swoją przygodę na Yamaha Virago 535 (i bardzo chwaliły) ale żadna z nich nie śmigała Kawasaki EN 500 Vulcan. Warto poczytac opinie na necie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZA007 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nad Yamaha Virago 535 też się zastanawiałam, słyszałam że dobra dla kobiety, ale jakoś Kawasaki bardziej mnie przyciaga ;) Wypróbuje i się przekonam, może jako pierwsza.Dzięki. Cytuj Nigdy nie jedź szybciej niż potrafi latać twój anioł stróż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Żona moja na pierwszy i ostatni kupiła HD 883L i jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Bardzo ładna maszynka ale szkoda, że trzeba na nią wydać 20 tyś. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZA007 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 I to jest najważniejsze, przejedź się, popatrz i to ma się podobać przede wszystkim Tobie.To co mówią inni jest mało ważne. Ma to być li tylko i przede wszystkim przyjemność dla Ciebie. :) Nio i wybrałam, virago jest moje :)dopiero 80 km przejechane, ale juz mam na czym czuć wiatr we włosach :) Cytuj Nigdy nie jedź szybciej niż potrafi latać twój anioł stróż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Super Isza! Gratuluję! Bardzo wdzięczne moto. 535 był moim pierwszym motocyklem i byłem z niego bardzo zadowolony (a raczej z niej bo to Viróweczka :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak widać HD idealny :wink: .http://www.youtube.com/watch?v=c6HTs9x3xBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Liczy sie technika nie sila fizyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Liczy sie technika nie sila fizyczna.Tylko jest jeden knif, w realu ta kosa się składa a tutaj zrobili ją na sztywno :sad: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZA007 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Fajny film. Muszę poćwiczyć, lepiej na sucho ;). Cytuj Nigdy nie jedź szybciej niż potrafi latać twój anioł stróż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi