qurim Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 XV535, Shadow, DragStar 650/1100 to motocykle stworzone głównie dla kobiet. Ale ABS to w nich darmo szukać. Nie są aż tak szybkie żeby można było zrobić sobie krzywdę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Szukam motocykla dla kobiety na pierwsze moto.Moto ma posiadać ABS i gmole, być lekkie i ładne. Hmmmm ....Raczej nie da rady ... niestety.ABS z tego co wiem to zaden nie posiada ( no chyba ze cos po 2008 roku ), lekkie i ladne to tylko Drag Star 650, Vulkan 900, moze Chonda Szadoł ...I koniec Edytowane 28 Listopada 2011 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 DragStar 650/1100 to motocykle stworzone głównie dla kobiet. w życiu nie przypuszczałem że mam kobiecy motocykl... :icon_razz::icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Hmmmm ....Raczej nie da rady ... niestety.ABS z tego co wiem to zaden nie posiada ( no chyba ze cos po 2008 roku ), lekkie i ladne to tylko Drag Star 650, Vulkan 900, moze Chonda Szadoł ...I koniec Nie tyle po 2008 co bodajże od 2010 i jeśli ma być lekki czyli do 1000 pojemności to tylko Honda shadow VT 750 i trzeba mieć 30 tysi. np to Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 yamaszka virago 535 byłaby w sam raz facet który ma 180cm wzrostu + wygląda na niej jak na psie :icon_razz: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie tyle po 2008 co bodajże od 2010 i jeśli ma być lekki czyli do 1000 pojemności No wlasnie ....Chopper i ABS a do tego lekki ...Mały wybór, oj mały :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam. Szukam motocykla dla kobiety na pierwsze moto.Wzrost: 170Wiek: 40Moto ma posiadać ABS i gmole, być lekkie i ładne. Styl podobny do tego: http://allegro.pl/honda-vtx-1300c-vance-hines-hypercharger-i1953546091.html . Z góry dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi :icon_rolleyes:Sprzęt zakupiony. Dojechał na kołach - VTX z linku. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czyli moto całkiem inne niż wymagania wstępne.Nie ma gmoli ani ABS-u.Nie jest też lekkie. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Cos czuje że ta Pani nawet sobie sama tego sprzeta z garazu nie wyciagnie, nie wspominając o podniesieniu przewróconego moto. Przecież to 300 kg szmela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Coz. Ta Pani zrezygnowala z innych dodatkow na rzecz ladnego wygladu motocykla. bez problemu wprowadza moto do garazu na wylaczonym zaplonie. poki co jeszcze nie podnosila i oby nie bylo takiej potrzeby =) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Coz. Ta Pani zrezygnowala z innych dodatkow na rzecz ladnego wygladu motocykla. bez problemu wprowadza moto do garazu na wylaczonym zaplonie. poki co jeszcze nie podnosila i oby nie bylo takiej potrzeby =) No no ma kobieta charakter. Wśród gromady VTX jest juz 3 kobiety więc teraz zapraszam do grupy czwartą. Dobry wybór nie będzie żałowała choc opanowanie tej maszyny troche jej zajmie Edytowane 4 Grudnia 2011 przez luis71 Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jestem pełen podziwu dla Twojej kumpeli Krempy. Odważna decyzja. W mojej ocenie to za ciężkie moto na pierwsze szlify, ale znam wyjątek o wadze 45 kg i wzroście 170 cm śmigający Dragiem 1100. Kładź nacisk na koleżankę aby ćwiczyła technikę jazdy tak ciężkim moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jestem pełen podziwu dla Twojej kumpeli Krempy. Odważna decyzja. W mojej ocenie to za ciężkie moto na pierwsze szlify, ale znam wyjątek o wadze 45 kg i wzroście 170 cm śmigający Dragiem 1100. Kładź nacisk na koleżankę aby ćwiczyła technikę jazdy tak ciężkim moto.Motocykl był dla Mamy ;) Do nauki dam jej Varadero, niech się tłucze, bo szkoda takiego ładnego VTXa pobić ;) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Oooo! Pełen szacunek!!! Rozumiem teraz wszystko. U mnie była podobna sprawa :biggrin: Jak kupowałem pierwsze moto to najbardziej cieszyła się moja mama! Śmigała na moto już od szkoły średniej. Pozdrów gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hmmmm ....Raczej nie da rady ... niestety.ABS z tego co wiem to zaden nie posiada ( no chyba ze cos po 2008 roku ), lekkie i ladne to tylko Drag Star 650, Vulkan 900, moze Chonda Szadoł ...I koniec Jeśli naprawdę kochasz swoją kobietę, to nie kupisz jej Chondy Szadoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi