kriss.g Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Używany przez starszego pana. Pełny oryginał bez wypadku ... jak dla mnie standartowy text, wszystkie są jeżdżone turystycznie, przez starszych panów, albo przez kobiety... potem wychodzi, że to pieterko ... cena ok ... trzeba ją dokładnie obejrzeć najlepiej z mechanikiem lub kimś kto lata Divą jakis czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 za 9 tys 2000r dodatkowo z kuframi to jak za darmo, wiec przypuszczalbym ze ktos chce pozbyc sie jakiegos "idealnego egzemplarza".... lata 98-99, cena za dobry to cos 10-12 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 za 9 tys 2000r dodatkowo z kuframi to jak za darmo, wiec przypuszczalbym ze ktos chce pozbyc sie jakiegos "idealnego egzemplarza".... lata 98-99, cena za dobry to cos 10-12 tys. jesli mowimy o 900tce, to zgodze sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mazzzi pisalem wlasnie o 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twisteros123 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Kupilem te Dywersje 600 z 2000r o której pisałem. Czasami okazuje sie, że ogłoszenie prawde ci powie.. sam bylem w małym szoku. Bramy posesji otwiera mi miły starszy gość, wyciąga zimną jak skała Dive z garażu odpala bez najmniejszych problemów, chwila ssania i silniczek chodzi jak marzenie. Przebieg 20 tys udokumentowany w 100%, wszelkie rachunki, instrukcje, paragony w segregatorze. Wszystkie owiewki, ufry oryginalne yamahy 3 szt., wysoka szyba gratis, cena dogadana 9 tyś i jade do domu.Są jeszcze w Polsce dobrzy ludzie !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ... brzmi jak opowieść z mchu i paproci ... ale ... gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Są jeszcze w Polsce dobrzy ludzie !!! Są jeszcze są :flesje:Ja swoja sciagnalem (tzn kolega przyprowadzil) z Niemiec: 93 rocznik, miala 22 tys przelatane i byly na to dokumenty z serwisu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ...Są jeszcze w Polsce dobrzy ludzie !!! pozdrawiam ja nauczony na wlasnych bledach .... nie cieszylbym sie tak predko.Tez mialem podobnie z cbr, zrobilem w domu 20km i lampka oleju sie zapalila.Okazalo sie ze cala pompa oleju i inne pierdoly byly odkrecone :) , a to byl poczatek problemow.Obyś miał a raczej nie miał nic wspolnego z moim przypadkiem :DMilego i bezawaryjnego uzytkowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 siemanko wszystkimchcialbym sprzedac swoja pieknosc czarna 97 rok, 57 000 km duzo wymienilem w niej czesci min. rozrzad olej w lagach klocki przod tyl, oponka nowka sztuka zalozona w maju wiec jeszcze na niej mozna sporo polatac,wicej informacji moge udzielic jak bedzie ktos zainteresowany i takie tam,ma delikatne ryski ale taki kupilem i ososbiscie nie przeszkadzalo mi to,cena jak dla mnie to 5 500, nie zaduzo chyba ? sprzedaje bo potrzebuje szybko zamienic na na mocniejsz maszyne ( mam nie samowite parcie poprostu :notworthy: ) pozdrawiam kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ja tez sie przymierzam :buttrock: i chyba na wiosne bede jezdzil "thundercatikiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ja raczej bandyte 1200 mam zamiar kupic pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 siemanko wszystkimchcialbym sprzedac swoja pieknosc czarna 97 rok, 57 000 km duzo wymienilem w niej czesci min. rozrzad olej w lagach klocki przod tyl, oponka nowka sztuka zalozona w maju wiec jeszcze na niej mozna sporo polatac,wicej informacji moge udzielic jak bedzie ktos zainteresowany i takie tam,ma delikatne ryski ale taki kupilem i ososbiscie nie przeszkadzalo mi to,cena jak dla mnie to 5 500, nie zaduzo chyba ? sprzedaje bo potrzebuje szybko zamienic na na mocniejsz maszyne ( mam nie samowite parcie poprostu :icon_mrgreen: ) pozdrawiam kondon Wiesz co do wymian to zadna rewelacja, poprostu eksploatacyjne rzeczy powymieniales i tyle. Cena zalezy od stanu, jesli przyzwoity to cena atrakcyjna. Ja swoja 95 dopiero co sprzedalem za 6 tys.Zastanawiasz sie nad B 1200, nie wiem jakie masz doswiadczenie, ile ta Diverka latales? Powiem tobie jedno do B1200 juz JAJA trzeba miec.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 moze i bez rewelki ale jak ktos by go kupil nie bedzie musial sie przejmowac ze cos stuka puka itp i nie bedziale ladowal kasy na poczatek na wymiane czesci, wiadomo ze sprzet nie jest najnowszy ale dbalem o maszyne jak tylko moglem,a co do doswiadczenia to moze nie jetsem starym motocyklista ale machnolem w pierwszym sezonie 11 tys i nie ze tylko do centrum handlowego i z powrotem,jezdzilem gdzie sie dalo i jak czesto mozna bylo a banditem mialem e okazje pojezdzic i wiem ze nie jest to sprzet dla ludzi bez fantazji i nie majachych pochamowan. pozdrawiam kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 hej panowieuspiliscie juz swoja jamaszki?bo mojej serduszko juz puka w cieplym pokoiku :banghead:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 hej panowieuspiliscie juz swoja jamaszki?bo mojej serduszko juz puka w cieplym pokoiku ;) pozdr Dla mnie sezon się kończy jak nie mogę z zaspy wyjechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi