Leon84 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Tu masz od 550-tkiZegary 550 Faktycznie drobie sa zegary na allegro. :icon_razz: Pooglądałem sobie troszkę. Toś mnie ubiegł!!!!! z tym zdjęciem ;) Krzysiek ma inne zegary.Nie ma tych wskaźników na górze. Edytowane 27 Lutego 2007 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 nie do konca , zobacz jak cieplo tam bylo , mi 600 nie raz w cieple (upalne ) dni odpalala wsumie bez ssania , i obroty trzymala wmiare rowno. Stala poporstu w sloncu. A dlatego tak mysle bo zobacz jak gosc jest ubrany ( a raczej rozebrany), na pewno nie jezdzilA jesli by grzal silnik przed kreceniem pod czerwone to by go nie gasil specjalnie na zapalenie przed kamera.Pozatym trzyma manetke "poruszona" nie zwalnia jej maxymalnie. A pozatym skad wiesz ze nie lwczyl ssania :flesje:Zeby wlaczyc ssanie musialby siegnac lewa reka w okolice glowicy, a tego nie zrobil. Ja wiem jak sie zachowuje moj motor jak jest zimny. Zapalam go bez ssania a potem momentalnie musze je wlaczyc bo zgasnie. I tak sie dzieje nawet w upaly. Ja mysle ze wlasnie na potrzeby filmiku najpierw rozgrzal moto zeby ladnie chodzil, potem zgasil, a jak kamera byla gotowa to wlaczyl z powrotem. Ja bym tak zrobil :buttrock:. TomaszB, chodzi o to ze gosc kreci do czerwonego pola na (prawdopodobnie) zimnym silniku, ale ja mam wrazenie ze tak nie jest. A z drugiej strony mam tez wrazenie ze bijemy piane i ta cala dyskusja nie ma wiekszego sensu :flesje:. Gdzie jest wiosna!!! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No dokładnie panowie - bicie piany ;) :biggrin: Ja tam myslę, że miał letni silnik :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) TomaszB, chodzi o to ze gosc kreci do czerwonego pola na (prawdopodobnie) zimnym silniku, ale ja mam wrazenie ze tak nie jest. A z drugiej strony mam tez wrazenie ze bijemy piane i ta cala dyskusja nie ma wiekszego sensu :P . Gdzie jest wiosna!!! Zimny czy ciepły, dla mnie ten filmik to jakieś bzdury, a facet na moto w japonkach to ;) :biggrin: :D .Chociaż w Atenach widziałem jak gośc właśnie tak jechał (klapki, szorty, bez koszulki i bez kasku).Co do wiosny to się zgadzam, ma być i już. Ja tam myslę, że miał letni silnik :buttrock: ;) To jest dobra odpowiedź to zakończenia tego tematu ;) Edytowane 28 Lutego 2007 przez TomaszB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 a dla mnie zimny mniejsza o to :cool: czy ktos : "A ja z innej beczki .a wiec wymienial ktos uszczelniacze przednich tloczkow?A chodzi mi dokladnie o komplet regeneracyjny, nigdzie nie moge znlaesc ,klasa ma tylko na tyl a larsson kompletne zero." ?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Może być i tak ,że zostanie Ci zakup łoryyyginalnych :cool: Absorbera do tylnej zebatki tez nie ma nigdzie tylko w Yamaha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ale o co w ogóle chodzi w tym filmie ?. Facet w japonkach sobie gazuje i co? A może on tak do sklepu po piwo jeździ? Chyba chodziło mu o bzmienie jego wydechu, Mówisz że do sklepu Ja juz nawet rowerem nie pojade wklapkach :Dmam nauczke :buttrock: Bronx siadly ci zaciski z przodu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Lolo ja ich sikam :buttrock:wystarczy ze kupilem w tym roku oryginalna tulejka wiez Panowie i Panie z yamahy maja za co zyc , a i ja chce wiec musi byc kajs jakas lewizna :D A do yamaszki to az boje sie dzwonic i pytac :cool: Na szczecie nie ciekna mi tloczki tylko oslony p/kurzowi wyszly bo jakas zlota raczka nakladala je jak napalony malolat ta druga gumeczke :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Na szczecie nie ciekna mi tloczki tylko oslony p/kurzowi wyszly bo jakas zlota raczka nakladala je jak napalony malolat ta druga gumeczke :D A pod tymi oslonami wyskrobałes ten biały syf który się standardowo odkłada :cool: Mi równiez powychodziły ale na szczęście są całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 wyskrobalem wyskrobalem i wszystko poskladalem nawed na paste do tloczkow.Mi te gumki ze tak ujme peklu w 50% tzn trzymaja sie i jakos tam dzialaja ...ale ze to hamulec przedni to jednak wolalbym to wymienic, wiadomo nie szczela za raz ale poporstu wejdzie syf i niech jeszcze porysuje tloczki. Wiec czasami lepiej dmuchnac na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 wyskrobalem wyskrobalem i wszystko poskladalem nawed na paste do tloczkow.Mi te gumki ze tak ujme peklu w 50% tzn trzymaja sie i jakos tam dzialaja ...ale ze to hamulec przedni to jednak wolalbym to wymienic, wiadomo nie szczela za raz ale poporstu wejdzie syf i niech jeszcze porysuje tloczki. Wiec czasami lepiej dmuchnac na zimne Kurcze...na Allegro jest kilka XJ na czesci.. no ale kto wyjmie osłonki z tłoczków?Cały zacisk to pewnie byś spokojnie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Bronx więc komplet naprawczy na jeden zacisk to 114zł :icon_mrgreen: dość sporawo, mowa o oryginalnych Witam. Zapraszam chętnych z Poznania i nie tylko na pogawędke przy kawie pączku coli itdnad Malte do pabu pod stokiem. sobota 3.03.2007 jak dopisze pogoda to wiadomo motocykle w ruch a jak nie to czym się da. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no ladnie 114 x2 228 ....no to trzeba sie rozgladnac za zaciskami na allegro , moze sie okazac ze za dwa zaciski zaplace mnie :PNa szczescie wiosna zbliza sie "odpowiednio" :biggrin: Mowisz w sobote :icon_evil: chetnie bym wpad tylko troszke daleko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Bronx poczekaj z tymi zaciskami, możliwe że będzie xj z 2000 rokuna części to się załatwi zaciski :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Rafal spoko , mi sie nigdzie nie spieszy , przypuszczam ze spokojnie z tym da sie przejzdzic caly sezon , ale jak wspomialem zacynam sie rozgladac za tym bo to hamulce i wolabym nie sprawdzac jak (czy) opacznosc czuwa nad moja dusza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi