michoa Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mechanik radził by w dozowniku było oraz wlewać z korek czy dwa zmieszane z benzyną. zmień mechanika a temu poradź przekwalifikowanie się na kopidołka będzie chociaż z pożytkiem dla ludzkości.... pluje niespalonym olejem ewidentnie...... mieszankę do baku robi się dokładnie np strzykawką albo butelką z podziałką (np taką do karmienia niemowląt) a nie na korki jak w ogarze potem są takie efekty....... sprawdź jeśli wiesz jak czy ten dozwnik działa albo go wywal i rób mieszankę tylko do baku bo cię dziewczyna rzuci za buty w ciapki (u mnie tak było :D ) Chociaż oleju nie jest aż tak i sądzę że poprostu ostro zamulasz. Czasami na tor wpadają "miszczowe" którzy tak zamulają dwusuwy że na wydechu , wachaczu i kole jest kilku mm grubości warstwa tego nie przepalonego oleju moja mtx też tak chlapała z wydechu i dt80 też......mtx chlapał jak jeździłem na mixolu który był w dozowniku jak zmieniłem olej i wywaliłem dozownik to wymyłem wahacz i się uspokoiła, a dt chlapała jak lałem olej do baku(jeszcze mieszanka 1:30) bo nie wiedziałem że ona ma dozownik :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajtowow Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wyczyściłem, przejechałem się kawałek i znów pojawiają się krople. Co robić w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 a jak mają sie nie pojawiać jak w baku ma olej i dozownik dalej podaje też olej?? albo odlacz dozownik i mieszaj jak pisali wyżej albo nie lej oleju w bak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajtowow Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ale paliwo, które jest w tej chwili mogę wyjeździć, nawet jak ma się wylewać ten olej to i tak się nic nie stanie gdy będę tak jeździł, aż wyjeżdżę to paliwo, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ale paliwo, które jest w tej chwili mogę wyjeździć, nawet jak ma się wylewać ten olej to i tak się nic nie stanie gdy będę tak jeździł, aż wyjeżdżę to paliwo, tak?jedynie mozesz zamulic uklad wydechowy. Dobrze by bylo go zdemontowac i wyczyscic. Np wypalic ale to jak wyjezdzisz te trefne paliwo. I jak bedziesz jezdzil staraj sie go dobrze krecic choc przy takiej ilosci oleju dziwie sie ze jezdzi i sie wkreca, w co watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajtowow Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 zdemontować i wyczyścić, rany, przecie ja tego nie zrobię.właśnie się chciałem przejechać, ale nie wiem co masz na myśli mówiąc 'staraj sie go dobrze krecic, choć przy takiej ilości oleju dziwię sięże jeździ i się wkręca, w co wątpię' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dolej paliwa do pełna i jak tylko trochę wyjeździsz to dolewaj do pełna. Tym sposobem rozcieńczysz swoją miksturę i bezpiecznie wypalisz do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajtowow Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ale pewnie coś się zasyfi, i taka to robota..w każdym razie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wylać nie chcesz, rozcieńczyć tez nie, to jak chcesz to inaczej zrobić? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajtowow Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Właśnie rozcieńczyć chcę, wlałem teraz paliwa do pełna, ale olej nie osadza się na dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 olej sie miesza z benzyna tworząc jednolitą mieszaninę Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Właśnie rozcieńczyć chcę, wlałem teraz paliwa do pełna, ale olej nie osadza się na dnie?spokojnie rozcieńczaj i jeździj i wycieraj olej powinno ustawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Wyczyściłem, przejechałem się kawałek i znów pojawiają się krople. Co robić w takim razie? USZCZELNIĆ Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi