Zboro Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jaki olej zalać do skrzyni do CR 125 2000r? Niektórzy mówią samochodowy 10w40, niektórzy przekładniowy 75w80. Rozjaśnijcie i polećcie mi coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Motocyklowy olej przeznaczony do pracy z mokrym sprzęgłem Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Kiedy wszystko zawiedzie przeczytaj instrukcję obsługi . Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Motul transoil expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jaki olej zalać do skrzyni do CR 125 2000r? Niektórzy mówią samochodowy 10w40, niektórzy przekładniowy 75w80. Rozjaśnijcie i polećcie mi coś. Żaden z wymienionych przeż Ciebie, tak jak wcześniej możesz zalać olej do silników motocyklowych 4t z mokrym sprzęgłem, albo olej specjalnie przeznaczony do skrzyń silników 2t jak np motul transoil expert. Ważne żeby był przystosowany do pracy z mokrym sprzęgłem no i syntetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja leje castrola 10w40 poł syntetyka do samochodu i nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja leje castrola 10w40 poł syntetyka do samochodu i nic sie nie dzieje.Ale po co? Skoro sa oleje motocyklowe i one lepiej spełniają swoją role. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboro Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 instrukcji nie posiadam dlatego dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja leje castrola 10w40 poł syntetyka do samochodu i nic sie nie dzieje. No i w tym rzecz, że nic się nie dzieje. Któregoś pięknego dnia sprzęgło powie "mam Cię w dupie" i szlag je trafi. Dodatki dla mokrych sprzęgieł są po to żeby je chronić i wspomagać w pracy a nie żeby nabić cenę na paragonie. instrukcji nie posiadam dlatego dzięki za odpowiedzi. Ale w internecie powinno dać się znaleźć. Producent też może zapewnić Ci podstawowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ściągnąć serwisówkę tylko wystarczy Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja leje castrola 10w40 poł syntetyka do samochodu i nic sie nie dzieje. Tak samo gadał pewnie poprzedni właściciel mojego ex-moto, kupiłem z lekko ślizgającym sie sprzęgłem, nie zmienilem oleju przez pierwszy tydzien, ostro dawałem po garach i sprzeglo bylo spalone w piździec. Jesteś na dobrej drodze do tego samego. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Ja bym nalał mobila 4T 10w40 bo jest dostepny w wiekszosci sklepow i stacji benzynowych Edytowane 29 Października 2011 przez thomyk Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ten temat nie ma sensu bo zaraz każdy będzie sobie pisał co by nalał do skrzyni CR. Olej ma mieć parametry jakie zaleca producent i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Musze was zmartwic bo jezdziłem 1,5 roku na tym oleju i dopiero teraz wymieniłem sprzęgło.Czyli normalna wymiana jak na motulu. Edytowane 30 Października 2011 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 A ile przejeździłeś mth lub km bo jeden w 1,5 roku zrobi 200mth a drugi 50mth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi