fantom Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 http://www.autosport.com/news/report.php/id/95668 Rozmowa z ojcem Marco, Paolo Simoncellim. Śmierć własnego dziecka to jedna z najgorszych rzeczy jakie jestem sobie w stanie wyobrazić. Niesamowicie imponuje mi w jaki sposób Paolo jest pogodzony z tą śmiercią. Mówi, że dużym pocieszeniem dla niego jest to, że w tym trudnym czasie wokół niego jest tyle życzliwych osób i że straszne będzie zostać z tym wszystkim samemu po pogrzebie. Mam nadzieję, że uda mi się być pod ambasadą w niedzielę. Może Paolo Simoncelli przeczyta gdzieś o tym spotkaniu i będzie to dla niego chwila pocieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ciekawą inicjatyaę wykazują kibice Marco. Chcą aby nazwać tor w Misano, który tak naprawdę, był "drugim domem" Marco): Simoncelli Italian Circuit (w skrócie SIC :icon_biggrin: ) :lalag: 2011 highlights :): http://www.motoracinglive.com/it/2011/10/25/video-bel-hommage-a-marco/ Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 na początku jak ten pogrzeb zacząłem oglądać bylem w nie małym szoku ze tam taki luz a nie tak sztucznie jak u nas i na czarno i pewnie dzięki temu im łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Na filmiku widać jak Rossi ściągną Marco kask z głowy przednim kołem :sad:A jeszcze w tej kwestii - ale to nie był kask Bella.. jeżeli to było zapięcie DD to powinno było trzymać... Kurka, jak DD nie można ufać, to ja już nie wiem... Szkoda chłopa co by nie było.. :( Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ale nie wiadomo czy się rozpięło czy wyrwało paski. Nie chce mi się wierzyć w to pierwsze w przypadku DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Niekoniecznie DD puściło. Przy takich siłach pasek mógł zsunąć się z brody bez przerwania zapięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Już tak kompletnie "z mańki" - Marco i jego burza włosów, może po prostu miał za duży kask ?150kg rozpędzone do 150km/h sciągnie każdy kapelusz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wie ktoś czy jest organizowana ustawka pod konsulatem w Zielonej Górze w niedzielę dla Marca? Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Co do zapięcia to jak się przyjrzeć na filmikach to widać taki bardzo długi pasek przy lecącym kasku, czyli wychodziło by na to że zapięcie nie rozpięło się a jeden pasek został wyrwany/przerwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Co do zapięcia to jak się przyjrzeć na filmikach to widać taki bardzo długi pasek przy lecącym kasku, czyli wychodziło by na to że zapięcie nie rozpięło się a jeden pasek został wyrwany/przerwany Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jarno Trulii w GP India F1 wystąpi w replice kasku SuperSic'a. Colin nie wystąpi w Walencji z powodu kontuzji (odpryski kości ramiennej lewej ręki). Z tego powodu lekarze nie pozwolili mu wyjechać na uroczystości pogrzebowe Marco. Rehabilitacja potrwa ok. miesiąca. Kondolencje dla rodziny przekazał przez Valentino. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ciekawą inicjatyaę wykazują kibice Marco. Chcą aby nazwać tor w Misano, który tak naprawdę, był "drugim domem" Marco): Simoncelli Italian Circuit (w skrócie SIC :icon_biggrin: ) :lalag: Już jest jeden tor, którego skrót brzmi tak samo... Sepang International Circuit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jestem jutro dzie dokladnie ustawka 2oo?? Czyli jutro o 10 pod 2oo? start 10;30?? Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jestem jutro dzie dokladnie ustawka 2oo?? Czyli jutro o 10 pod 2oo? start 10;30?? Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To zapodajcie jakies fotki wrzyce na wloskie fora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi