welzi Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) szukam sklepu z dobrymi kombi skórzanymi na terenie pzn i okolic. nowe to raczej nie na moją kieszeń, a firmówka przecież może służyć ładnych parę sezonów. edit: widzę, że ciężko odpisać, lepiej zamknąć temat... allegro czy ebay są pierwszym miejscem, gdzie szukam. ale na pewno są gdzieś też sklepy z używkami, które się nie ogłaszają na tych serwisach. Edytowane 17 Października 2011 przez welzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jak chcesz uzywki to szukaj na allegro lub ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Czasami jakieś baaardzo zużyte ciuchy można trafić na motobazarach. Czy się do czegoś nadają? Mam mieszane uczucia. O jako takich sklepach z uzywaną odzieżą motocyklową nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie wydaje mi się, żeby można było jeździć wygodnie w używanym kombinezonie. Skóra jednak dość dobrze dopasowuje się do ciała i chyba na nikim innym później nie może dobrze leżeć. A to nie tylko kwestia estetyki, ale przede wszystkim wygody i bezpieczeństwa. Jeśli masz mało kasy, to na Twoim miejscu zebrałabym na nowy Tschul czy Probiker. One nie są drogie (Tschula można kupić za ok. 1000zł), a zawsze lepiej się dopasują do Ciebie niż jakaś używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Wg mnie lepiej kupić nowy tańszy kombinezon niż używany innej firmy. Poglądy na ten temat są różne ale dobrze dopasowany kombinezon lepiej Cie uchroni przed urazami niż luźny, już rozciągnięty i dopasowany do innego ciała kombinezon. Nowe ta, używane beee ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Z tego co się orientuje to chłopaki w Stęszewie maja używane kombinezony.Jakiś czas temu właśnie vanucci mieli,wiem bo sam szukałem.Ale ostatecznie kupiłem nowego berika.Sklep się chyba motoklika nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja brałem od tego gościa z Lubartowa... Polecam Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 kup już lepiej nowy kombi Ozone za 699zł, zamiast w starych szmatach za sporą kasę ganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Kumpel kupił na bajzlu w Warszawie kombi od tego człowieka z linka Yubego. Stan naprawdę świetny, nawet niewiele rozciągnięty. Jednoczęściowy Arlen Ness z kangura (pewnie nie w całości, ale sporo tych wstawek) za 1,5k zł to niezła cena.Motoklika ma posalonowe (a może pogwarancyjne?) kombinezony (i nie tylko) z Louisa, ale ceny adekwatne: dużo taniej niż nówki, drożej niż używki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklep-Motocyklowy Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) Z doświadczenia mogę powiedzieć,że kupując używany kombinezon ( nawet tej dobrej firmy) można się nieźle naciąć. Nigdy nie wiesz w jakim naprawdę jest stanie,tym bardziej kupując od kogoś anonimowego na allegro. Radziłbym po prostu nowy,taki który spokojnie posłuży przez kilka ładnych sezonów. Edytowane 20 Października 2011 przez Sklep-Motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 W Poznaniu, na rzeźni był kiedyś facet który miał tego od zatrzęsienia ale wywieszał jedną, maks dwie sztuki. Nie wiem czy nadal tym (tam) handluje, ale warto się przejść i sprawdzić ;)Ciuchy z Francji i Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ten człowiek ma używane jak nowe.http://moto.allegro.pl/listing.php/user?us_id=1525862 Zdecydowanie za drogo, ebay jest tanszy, tylko aukcji trzeba pilnowac ! Swoja mloda obkupilem w gorna polke za naprawde smieszne pieniadze a wszystkie ciuchy byly nowe. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) Nie ma zasady - skóry kupisz taniej na ebay.de, ale ja np. swoje tekstylia kupowałem na allegro i niestety ceny w Niemczech były wówczas znacznie wyższe. Edytowane 20 Października 2011 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Zdecydowanie za drogo, ebay jest tanszy, tylko aukcji trzeba pilnowac ! Swoja mloda obkupilem w gorna polke za naprawde smieszne pieniadze a wszystkie ciuchy byly nowe. :crossy:mylisz sie troche...ebay.de jest tanszy jak sie ma konto w niemieckim banku i mozesz zrobic przelewniemcow uzywajacych paypala jest mało a jak ktos ma to nie chcde wysylac do polski zawsze mozna dogadac sie ze sprzedawca na opcje sprawdzenie zawartosci przy odbiorze = mozliwosc przymierzenia i sprawdzenia towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi