MrsMarthy Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Też będę mogła powiedzieć, że "znam Yubego"? Jak tak to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ja chyba się przejadę 20. Tylko chyba wezmę dwa motocykle ... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Chce przetestować yamahę rd50 którą szykuję na wyścigi zabytków, ale pewnie będę wkur**ał wszystkich dookoła więc resztę przejeżdzę czymś normalnym :) O ile zapakuję się na przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Chciałbym bo do Radomia nie mogłem, ale ma padać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wiem, w niedzielę podejmę decyzję. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ano ma padać. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Pomijając warunki pogodowe to wybieracie się na poranną sesję, popołudniową czy cały dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Padać nie będzie. Ja co prawda do Panonni jadę, ale dla was to nawet lepiej, bo ostatnio źle o mnie mówią.Ducha nie gaście. Będzie elegancka pogoda. I nie ma sie co wygłupiać z jedną sesją. Szczególnie poranna będzie słaba, bo z rana mgła i wilgotność duża. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie będzie padać ..... będzie lało :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Średnio to wygląda, płoty blisko, kratki ściekowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) troche jak jastrząb, zdecydowanie lepiej wygląda autodrom pomorze Edytowane 29 Stycznia 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wygląda na trochę szybszy. Asfalt przyczepny czy jak na jastrzębiu? Są tam w ogóle jakieś jazdy? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 No i co? Sezon w pełni, a tu nikt nic? Jedzie kto 23? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 No ja :). Piguła tez ma być to może focić ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumek999 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Moje 2 kompilacje urywków z ODTJ Lublin. To była moja pierwsza styczność z jazdą na torze. Polecam każdemu !Pierwszy raz na torze 13.08.2016: i Drugi raz 20.08.2016 Oceniać !Piona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi