Limo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ale w takiej 1.4 8v wyprzedzanie to pewnie sport ekstremalny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ale w takiej 1.4 8v wyprzedzanie to pewnie sport ekstremalny :)ale za to trzeba bylo troche pomyslec a nie tylko napierdalac po gazie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czy do takiej astry można dokupić pussy magnet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A po co Ci futro na masce? Bedzie gorsza aerodynamika :unsure: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wydaje mi się, że 1.4 8V na wysokich obrotach szło nawet lepiej od tego 1,6. Tylko, że mój sedan był kilkadziesiąt kilo cięższy od kumpla krótkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Wydaje mi się, że 1.4 8V na wysokich obrotach szło nawet lepiej od tego 1,6. Tylko, że mój sedan był kilkadziesiąt kilo cięższy od kumpla krótkiej. Swego czasu te 60 kacy i ok. 125 momentu wymiatało :icon_mrgreen: Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) Wydaje mi się, że 1.4 8V na wysokich obrotach szło nawet lepiej od tego 1,6. Tylko, że mój sedan był kilkadziesiąt kilo cięższy od kumpla krótkiej. sedany są najlżejsze, niecała tona moja w tej chwili moja waży 1117kg (w tym lpg ~36kg) 2.0 8V Swego czasu te 60 kacy i ok. 125 momentu wymiatało 60KM miało 103NM82KM 113NM90KM (16v) 125 NM Edytowane 15 Września 2011 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Moze sobie kiedys kupie taką astre jako pierwszy samochod :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Czy do takiej astry można dokupić pussy magnet?Astra sama w sobie jest pussy magnetem Moze sobie kiedys kupie taką astre jako pierwszy samochod :Dmoja czeka na chetnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 moja czeka na chetnegoNo tak ale ja na razie jeszcze nie potrzebuje auta. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No tak ale ja na razie jeszcze nie potrzebuje auta.to nie ma terminu przydatnosci do spozycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Kurde, pierwszy temat o autach na tym forum jaki śledzę od początku, strona po stronie. :icon_eek: Ciekawe opinie o Astrach. Wiem że silnik spocony, to samo było w Kadecie, syf przy pokrywie zaworów a to dzięki korkowej uszczelce. Ojciec bujał Kadettem jakiś 10 lat i chyba tylko o-ring pompy wody sprawiał problem. Guzik - jak już będę miał w dłoni plastik z wbitą odpowiednią literką to się odezwę o Astrę, może jeszcze będzie u Ciebie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jak ci cofanie na placu wychodzi? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_op Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ja jak niedługo będę szukał dupowozu do pracy to tylko opel Astra I lub Kadett E . Jak nie zgnity to auto nie do zaj****a. Swoim starym Kadetem D nawet klocki betonowe na tylnej kanapie woziłem, że o holowaniu przyczepy z motocyklem nie wspomnę. :) Podtlenek LPG lubią jak woźny piersiówkę z rana a ceny części są po prostu śmieszne. W dodatku żeby go naprawić najczęściej wystarczą klucze 10, 13, 17, śrubokręt i taśma izolacyjna. Krzychu, kadetem TERA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 widzę prawko B teraz na topie- w końcu zima sie zbliża :D ja już przebrnąłem przez ten horror ufff za 6 razem po chyba 3 latach :D 1.6 na monowtrysku w kadziu (asteroida ma ten sam chyba ) jest nie do zaje***nia, nnic nie trzeba robić :D kumpel próbował zakatować brakiem serwisu i pałowaniem-zgniła buda że nie było co spawać silnik jeszcze żył :D ale jeśli astra ma taką samą budę jak kadet to w sumie sie nie dziwie że silnik przeżyje auto :D ja brałem po uwagę astrę 1.6 elpidżi ale za wysokie ceny OC są w PL i wybrałem dełu :D też gnije ale oc niższe :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi