Gość Saul Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Zawsze lepiej wyjść o własnych siłach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 może :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 bardzo niegrzecznie się zachowaliście względem tego człowieka... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dość mam tego forum.Nie masz racji to i masz dosyć.Wymyślasz pierdoły a teraz w kącie beczysz, że pojechali po Tobie.Tęsknić nie będziemy... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) ręka w góre kto jezdzi CBR 1000 z prędkością 90km/h na prostej terenie niezabudowanym. Ja, przez ułamek sekundy, jak przyśpieszam. Edytowane 21 Lutego 2012 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Tak- bo motocykliscie to swiętość. Mam cały czas patrzec w lusterka czy jakis po..eb przypadkiem nie jedzie 90.. Moze w Twoich latach młodosci było inaczej.,.. tylko ze wtedy jezdziło sie wfmkami 80.. A bełkotac mozna bo to przy piwie a pan Panie Piotrze to sie potrafi ze swoją ,,starozytną" wiedzą wszędzi wpier...lic. Dość mam tego forum. Po to forum motocyklistów wydało kolejną edycję naklejek "Patrz w lusterka" aby inni nie zapominali.Jeżeli piszesz o motocykliście " jakis po..eb" to kim Ty jesteś ? pisowskim prowokatorem ? czy samochodowym frustratem?nikt za Tobą nie zapłacze na tym forum Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 bardzo niegrzecznie się zachowaliście względem tego człowieka... to go przeproś w imieniu całego forum za niestosowne zachowanie jeżdżących nieprzepisowo :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Przepraszam cię człowieku o nicku którego już nie pamiętam. Przepraszam w imieniu całego forum. Ta garstka ludzi wypowiadająca się w tym temacie to straszni napaleńcy-tzw rzeźnicy... Oni 90 km/h to mają jak wyjeżdżają z garażu. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 To proszę ,,znawców" o rozjaśnienie mojego zamglonego umysłu. Jedno jest pewne. Toyota Ravka nie ma pół przodu. Wałęsa bawi się w supermena i szybuje 30 m od leżącego moto. No napewno jechał 90. Może miał kurtkę aerodynamiczną?A co do przepisów to że są chore w niektórych sytuacjach to nie ma wątpliwości. No to wyjaśnię, chociaż "znawcą" nie jestem więc tak tylko pobieżnie ;) 30m to całkiem blisko przy takiej prędkości biorąc pod uwagę masę człowieka i prędkość (było w szkole na fizyce) a że kilka wypadków niestety miałem nieprzyjemność widzieć m. in. potrącenie dziecka przy prędkości samochodu około ~30km/h jak wyleciało w górę na wysokość pierwszego piętra (nie zatrzymała się pewna Pani na zielonej strzałce), albo jak zakonnica potrąciła kobietę na pasach a ta zatrzymała się 15m od pasów... Tak więc podtrzymuję iż 30m to wcale nie bajka... Po to forum motocyklistów wydało kolejną edycję naklejek "Patrz w lusterka" aby inni nie zapominali. :) Na ten temat mam swoje zdanie: Zacna idea, ale niestety dosyć hmm nietrafione hasło :P a zwłaszcza słowo "wszędzie". Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Własnie czytam forum i słucham Wydarzen. Slyszeliście.Młody Wałesa jechał 115 góra 120 km/h. !!!! Winny gość który włączał się do ruchuNie wiem jak Was ale mnie szlak trafia. Syn b.prezydenta to wszytsko idzie załatwić a gość który włączał się do ruchu winny całemu zdarzeniiu. Wg mnie Walesa napewno sadził dużo więcej pozatym jezeli przed sobą widział tira i samochoód który się właczał do ruchu to po pierwsze mogl zachować wiecej ostrożności.Moze sie nie znam ale wg mnie ze 100 do 0 motorem idzie naprawdę szybko wychamowac. Nawet jezeli nie do 0 to przy np 60 raczej by się tak nie porozbijał. Kolego miły.Czy masz prawo jazdy? Jeśli tak, to powinieneś wiedzieć, jakie obowiązki spoczywają na kierującym, który wykonuje manewr zawracania, a takowy wykonywał kierowca Toyoty. Nie chce mi się tu wszystkiego wklejać, więc odsyłam do Ustawy "Prawo o Ruchu Drogowym" art. 22.6.4.I błagam - słownik do ręki! Wyhamować, na pewno, poza tym.... Ja, przez ułamek sekundy, jak przyśpieszam. Kurna, Heniek, że tych plusów nie ma! Dałabym Ci jak nic! (plusa oczywiście :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Trochę to zabrzmiało jakby kolega nie był w temacie, ale chciał pokazać, że jednak wie lepiej ... ;/ Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Może rzeczywiście nie jest... Zachęcamy do lektury, ale oczywiście ludzką rzeczą jest błądzić, więc nie wiem jak Wy - ale ja wybaczam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jak to dobrze mieć miłosierną kobietę na forum :D Dałabym Ci jak nic! :biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Blood, cieszę się, że jako jedyny doceniłeś!! Dziękuję :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kolego miły.Czy masz prawo jazdy? Jeśli tak, to powinieneś wiedzieć, jakie obowiązki spoczywają na kierującym, który wykonuje manewr zawracania, a takowy wykonywał kierowca Toyoty. Nie chce mi się tu wszystkiego wklejać, więc odsyłam do Ustawy "Prawo o Ruchu Drogowym" art. 22.6.4.I błagam - słownik do ręki! Wyhamować, na pewno, poza tym.... Ale w tej ustawie chyba też wspominają o zakazie przekraczania dpuszczalnych prędkości. Nie jestem jakos bardzo obeznany ale tak mi się coś kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi