arbi94 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam ! Potrzebuje pomocy a mianowicie chodzi mi o ten klucz http://imageshack.us/photo/my-images/703/kluczk.png/ jak nazywa fachowo sie ten klucz . Z gory dzieki za pomoc.; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) To jest klucz specjalny do nakrętki sprzęgła do Hondy. Dorób sobie sam z rurki ;) Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To sprzęgło dokręca się czymś takim!? Ja pamietam zwykła nakrętkę z drobnym gwintem , pneumat + dobra nasadka i po robocie . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wyczytałem w katalogu po numerze części. Sam się z tym kluczem nie spotkałem. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wyczytałem w katalogu po numerze części. Sam się z tym kluczem nie spotkałem.To moze z angielskim nie jest tak dobrze jak Ci sie wydaje ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mi to raczej wygląda na klucz do osi wahacza . W cebrze coś takigo miałem , tzn , handmade , zrobiłem sobie z kawałka rurki . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 KLUCZ KORONKOWY tudzież KORONOWY - w zależności od nomenklatury w katalogach, rozmiar pasujący do hondowych sprzęgieł jest nie do dostania w normalnym handlu - swoją drogą to muszę się po niego kiedyś do hondy wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbi94 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzieki za pomoc. Pobawie sie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Kurna, jak by nie można było zrobić normalnej nakrętki tylko komplikować. I to Honda takie coś wymyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukki Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zapewne po to by jakiś Czesiek "mechanik" mający płotek i trzy klucze, nie mógł tego odkręcić i czegoś zepsuć. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi