ernestZL Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mi się zajebiście ostatnie modele Fajera podobają :lalag: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Powiewa delikatnym powrotem do korzeni design'erskich od SC57. Jest zajebista. No i to Honda :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ee tam , lifting SC59 . Nuda . SC57a jest da best. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Do wymiany wydech i mamy najbardziej kozackiego Blade'a jakiego zrobili. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ee tam , lifting SC59 . Nuda . SC57a jest da best. B - jest ładniejsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Fajny moto, jednak to szpetne mocowanie tablicy mogliby zmienić. Cały moto ładny a z tylu wystaje taki kikut. No i tłumik niezbyt mi leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 E tam czepiacie się :) z drugiej strony nie jest to chińska zabawka i za taką kasę człowiek wymaga :)w gusta wszystkich nikt nie trafi... Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 mnie sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeeginer Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Szczerze mówiąc, nie podobają mi się te CBR 2007<Takie kanciaste, dziwne, i wydają się małe...I ta decha zamiast zadupka, beznadziejny wydech... Porównajmy np 954 z nowym bladym. Po prostu nowe cebry są brzydkie :Phornet z roku 2007 też jakiś taki "ortopedyczny" się wydaje... jak by go niewidomy projektował... a zegary... :banghead: tragedia :D za to 2011... miodzik :buttrock: honda ma manię kładzenia kierunków w lusterka.Niech ktoś złapie parkingówkę, a za wymianę lusterka zapłaci krocie :icon_twisted:[/quoteWłaśnie taka jest polityka firmy... muszą na czymś zarabiać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 http://www.motocykl-online.pl/newsy/zobacz-jak-wyglada-nowa-honda-cbr1000rr-fireblade-2012 Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Po prostu jest Boska. Szkoda, że nie mam zbędnych 60 tysięcy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Podchodząc do tematu pedantycznie z nowych litrów tylko GSXR mi się podoba. Reszta Japonii to jak projekty Jacykowa włączając w to zezowatego rekina S1000rr. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 wszystko pieknie tylko szkoda ze to honda :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi