Rafal_W_wa Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tematów o oponach jest mnóstwo... ale interesują mnie te konkretnie gumy. Yuby pewnie wypowie sie zaraz o M3... wiem wiem czytałem. Nie interesuje mnie pirelli... nie interesuje mnie m5 ani Michelin PP 2CT tylko te które wymieniłem... skłaniam się ku M3 po opisach Yubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kup jak najświeższe,bo obydwa modele to zajebiste gumy.Z tymże chyba już nieprodukowane...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 M3 mam obecnie z przodu, bardzo fajnie się na niej lata. Porównania niestety nie mam ;)Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Mam na przodzie w bandicie PP 2Ct, przejachane juz jakieś 7 tys.km, super gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Mam na przodzie w bandicie PP 2Ct, przejachane juz jakieś 7 tys.km, super gumy. Pytsnir bylo o sport a Ty wypowiadasz sie o sportowej turystyce. Bralbym M 3 :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) Pilot Power jest juz kilka lat w sprzedaży. Dobra i tania opona, niezła na deszcz i trwała.Ja polecam. Edytowane 31 Lipca 2011 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W_wa Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) mi nie starczą na pewno na 7k średnio 3-4 ... miałem już kilka kompletów Bt016 ... trochę się przyzwyczaiłem ale jeżdżę na nich od kilku lat i nie mam porównania... a to podobno słaba guma... mimo iż z wielu mieszanek i dość droga. Jutro się rozejrzę... bo jest w Wawie PP za 800zł ... i wymienią od razu... ale nie znam ich jeśli chodzi o wymianę - Motohurt Warszawa Radzymińska. Wolałbym kupić coś w necie i wymienić na puławskiej, byłem tam już kilka razy i mogę polecić, w przeciwieństwie do np. motoszklarni na radzymińskiej. Gumki kupione. M3 były z początku 2010 więc wyszło na Michelin PP z 2011 za 810złW środę pojadę na wymianę. Dam znać jak wrażenia jak trochę na nowych zrobię km. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Rafal_W_wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 To ja mam jeszcze dodatkowe pytanie. Obie są praktycznie w tej samej cenie, komplet za niecałe 800. Która będzie lepsza na deszcz i bardziej trwała. Z testów wiem że na mokre PP, A jak wasze doświadczenie? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Na deszcz lepsze PP, trwałość podobna, gdzieś tam tylko pisali że w M3 przód szybko schodzi, ale nie wiem czy to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Brać PP ale nie w wersji 2 CT.Sprawdzona opona w większości warunków. Brać PP ale nie w wersji 2 CT.Sprawdzona opona w większości warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jeździłem i na pilocie i na m3. Jak dla mnie to bierz co tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kumpel z M3 był bardziej niż zadowolony. Ja PP2CT nie polecam, świetna na mokrym, na suchym za bardzo skłonna do uślizgów. Przy niższych temp. czyt. ok 15 stopni nieprecyzyjna i niepewna, nie trzymała obranego toru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Gumki kupione. M3 były z początku 2010 więc wyszło na Michelin PP z 2011 za 810złW środę pojadę na wymianę. Dam znać jak wrażenia jak trochę na nowych zrobię km. Chyb już zrobiłeś trochę na nich. Miałeś opisać wrażenia. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wahrocker Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 podpinam się co lepiej się sprawdzi w mocnym nakedzie typu Triple?już jestem prawie zdecydowanu na PP,ale wolę jeszcze podpytać ;)jazda głównie w mieście i niedalekie traski.raczej po suchympriorytet - ma się szybko nagrzewać i dobrze kleić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja mam m3 z 2011r, latam po miescie i winkle, zazwyczaj jak jest sucho.jak dla mnie opony są znakomite, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi