funky Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-sportpack-C19359082.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kolego sam miałem AR 156 tylko 2.4 jtd również z 1998r. w super stanie, włożyłem w nią w ciągu roku jakieś 6 klocków a sprzedałem ją za 8.600zł :icon_evil: . Cóż życzę Ci żebyś sprzedał za taką kwotę ale chyba jest trochę wygórowana bo Alfy nie są zbyt chodliwym samochodem. Tak czy siak Piękne auto , kolega wie co to prawdziwy samochód :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jak ktoś będzie poważnie zainteresowany to jestem w stanie mocno zejść z ceny... :) wiem, że cena niemała, ale nie jest to szrot za 5000 od niemca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A tak z Ciekawości to jest sportpack 1,2 czy 3?;) czarne zegary w sportpacku są cudne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 to będzie sportpack 1, czarne zegary przyznaję są super;) raz siedziałem w "cywilnej" z zielonymi i to nie to samo;)polowałem na fotele ze sportpacka 3 (kubły), ale tylko raz przez chwilę na allegro widziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Fotele kubełkowe z Alfy to dzieło sztuki xD, teraz w 159 to norma ;)powiem szczerze że spośród 3 aut które miałem to alfa mnie urzekła najbardziej a to pieprzenie o awaryjności są wyssane z palca jakiegoś murzyna z kenii :icon_twisted: oto moja ex bella xDhttp://imageshack.us/photo/my-images/192/s6300991.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 niech mi ktoś powie, że alfy są brzydkie:) auto powstawało w latach z golfem III/IV :)bella super:) awaryjność byłaby niewielka, gdyby ludzie mieli pojęcie o serwisowaniu tych aut. moja była źle serwisowana, więc kosztowało mnie sporo czasu i pieniędzy doprowadzenie jej do stanu w jakim jest teraz, a i tak wiem, że jeszcze parę rzeczy zostało, żeby było jak trzeba:) no a silniki TS to majstersztyk włoskiej inżynierii, 144km z 1.8 to świetny rezultat:) no i przyjemność kręcenia do 7,5k obrotów...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 to będzie sportpack 1, czarne zegary przyznaję są super;) raz siedziałem w "cywilnej" z zielonymi i to nie to samo;) Są super, potwierdzam :buttrock: Jednak silnik JTD jest genialny. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zbiłem mocno cenę, zapraszam i polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 podziwiam ludzi którzy wierzą ze 13 letni samochód ma 128 tys przebiegu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A dlaczego ma nie mieć, ja jeżdżę ostatnio właśnie 10tys./ rok czyli po 13 latach miałbym właśnie taki przebieg w samochodzie. Mam też 2 znajomych jeden ma skodę 20letnią z 40tys. przebiegu a drugi 15 letniego seata z 50tys przelotu. Oba mają oryginalne przebiegi bo były kupione w salonie i są prezentem od rodziny. Choć wiadomo jak jest z licznikami to nie można przesadzać bo nie każdy robi 30tys. i więcej rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kolego sam miałem AR 156 tylko 2.4 jtd również z 1998r. w super stanie, włożyłem w nią w ciągu roku jakieś 6 klocków a sprzedałem ją za 8.600zł a to pieprzenie o awaryjności są wyssane z palca jakiegoś murzyna z kenii :icon_twisted: Alfy się w ogóle nie psują, a te 6 klocków w ciągu roku to poszło na choinki zapachowe? :icon_mrgreen: Znaczy że muszą brzydko pachnieć w środku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Under Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Alfy się w ogóle nie psują, a te 6 klocków w ciągu roku to poszło na choinki zapachowe? :icon_mrgreen: Znaczy że muszą brzydko pachnieć w środku :icon_razz: Kolego jak ktoś tak auto zaniedba to naprawa kosztuje. Same wahacze na częściach TRW wyszło mnie prawie 2 klocki + robocizna. wymiana sprzęgła przy 250tys przebiegu + dwumas . Rozrząd robiony na oryginalnych częściach z ASO za 800zł. Zawieszenie gwintowane 2 200zł i inne pierdółki które umiliły mi jazdę chodź nie były konieczne... Więc jeśli nie wiesz o czym gadasz się nie odzywaj bo takie komentarze zapyziałych fanów VW po prostu mnie wk*rwiają. Kup sobie tego fantastycznego VW w 2.0 TDi to będziesz w warsztacie już po 120 tyś przebiegu. W Alfie miałem 257 tys km przebiegu w momencie sprzedaży i nie było żadnej awarii silnika i 5 garowy silnik JTD daje niesamowite wrażenia dla ucha ! Więc pewnie Ciekaw jesteś dlaczego sprzedałem taki fantastyczny samochód.Otóż na mus potrzebowałem pieniędzy bo zaatakował mnie Urząd skarbowy i wj*bał mi takie odsetki że nie miałem większego wyboru... Tu masz fotki wnętrza alfy z 1998r. i VW golfa III również z 1998 i rozkoszuj się pięknym wnętrzem VW :laugh: Cud technologii i wyrafinowania Niemieckiej motoryzacji :icon_mrgreen: http://imageshack.us/photo/my-images/9/49584931.jpg/ Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Under Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Alfy się w ogóle nie psują, a te 6 klocków w ciągu roku to poszło na choinki zapachowe? :icon_mrgreen: Znaczy że muszą brzydko pachnieć w środku :icon_razz: To tylko i wylacznie sprawy czysto kosmetyczne, a wiadomo ze te zabiegi kosztuja. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mi sie podoba alfa 166 przed liftem z silnikiem busso i manualna skrzynia biegów. tylko koszty serwisowania nie sa małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi