ks-rider Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ano, Magna dobrze idzie. Silniczek V4. Myślę że Triumph Rocket III sporo ciśnie. Tylko niestety go zdlawiono, bez kaganca 265 km/h :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tylko niestety go zdlawiono, bez kaganca 265 km/h :crossy: Mimo wszystko i tak daje radę, nie? Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Z tych wszystkich porównań wynika że Magna V65 jest nie do pobicia.Rekordowy vmax to ok 280 km/h a 1/4 mili to 10.75 s i ponad 200km/h. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgadzam się w zupełności, w Dużej (V65 - tak oznaczano pojemność w calach sześciennych - 1100cm3) prędkość przekracza możliwości utrzymania się w siodle. Osiągi też mogą wdeptać w asfalt posiadaczy wielu szlifierek - jeżeli tylko zechcemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ducati Diavel też całkiem nieżle się prezentuje pod tym względem :icon_biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A o V-Maxie cisza? Szczegolnie nowym chociaz stary tez jest agresor straszny.Jest tego troche - wiele crusierow/chopperow zapindala jak wsciekle. Mozna sie zdziwic na swiatlach.:) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) A o V-Maxie cisza? Szczegolnie nowym chociaz stary tez jest agresor straszny.Jest tego troche - wiele crusierow/chopperow zapindala jak wsciekle. Mozna sie zdziwic na swiatlach.:)v-max też się łapie? Edytowane 6 Czerwca 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Vmax do kategorii cruiser/chopper? :icon_rolleyes: W ogole sie nie łapie. Ma elementy klasyka ale blizej mu do nakeda niż choppera. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Honda VTX 1800 też nie zostaje z tyłu... Pzdr.Jak widać, mam obydwa.VTX-a nie ma sensu porównywać do V65 jesli chodzi o dynamikę i prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Vmax do kategorii cruiser/chopper? :icon_rolleyes: W ogole sie nie łapie. Ma elementy klasyka ale blizej mu do nakeda niż choppera.Jak V-max to naked to ja swiety jestem. Owszem to nigdy nie byl prawdziwy chopper czy cos w stylu ale on powstal jeszcze w czasach gdy krzykiem mody i designu byly barokowe yamahy virago i byl po prostu czyms pomiedzy gatunkami. Zreszta ten sam silnik tylko wykastrowany ladowal w Royal Star. Jesli by sie tak stricte definicji choppera trzymac to 99% wspolczesnych tworow sie nie lapie a nowe power-cruisery to juz wogole. No bo czym jest taki np. V-Rod? Chopper? Nie Cruiser? Wogole odpada. Jedyna ludzka kategoria to owe power-cruisery chociaz nazwa cruiser jest tutaj na wyrost. http://www.motogen.pl/galeria/motocykle/yamaha-v-max,art68.htmlWg mnie jednak z wygladu blizej mu do armatur niz sportow/nakedow.:) Edytowane 6 Czerwca 2011 przez vpower Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Rocket wymiata :D 145 koni i 210Nm, nie ma to tamto Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak jechaliśmy z vtx1800 to mu się odcinka włączała.Laliśmy z tego na postoju śmiesznie było.Co chwila przelatywał z lewej.Najszybszy był kierowca z virago 1100 starej.Leciał jakieś 100km cały czas 180 i więcej.Na drugi dzień jak zapalił moto olej mu się świecił.Potem znalazłem mu igłe dragstara 1100 dwa razy pojechał z kolegami i musieli na niego czekać.Po 2 tyg. go sprzedał to moto :)V-rod jakoś wielkim ogniem to mnie nie zaskoczył raczej słabł na ostatnim biegu i redukowałem.Dość zdrowo kolega brusił VN20000 co chwila ruszał na jęczącej kilka metrów oponie.Kumpla Vn15000 testowaliśmy i total max 180km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Triumph Rocket :)))))))))) to taka Hayabuza wśród lomokotyw :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Victory Hammer,chyba to konkurencja do harleya.Oj ładny i bardzo przyjemny sprzęt:) Mi się choper podoba ale w golasie do pykania od czasu do czasu.Ale nie jest to stworzone do ganiania.To jeszcze koleg :) Edytowane 8 Czerwca 2011 przez sgregor242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Hyosung Aquila GV 650. v-max ok. 200km/h w wersji dla lamusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi