D0minik Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Zachowajcie ostrożność przy chęci zakupu tego sprzęta bo ma bardzo kolorowy życiorys przed remontem: http://allegro.pl/cb-600-hornet-z-papierami-po-wypadku-i1619050855.htmlpo remoncie:http://allegro.pl/honda-hornet-600-2000-rok-bandit-gsx-cbf-okazja-i1646142900.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Zachowajcie ostrożność przy chęci zakupu tego sprzęta bo ma bardzo kolorowy życiorys przed remontem: http://allegro.pl/cb-600-hornet-z-papierami-po-wypadku-i1619050855.htmlpo remoncie:http://allegro.pl/honda-hornet-600-2000-rok-bandit-gsx-cbf-okazja-i1646142900.htmlskąd wiesz że to ten sam motocykl? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FluXioN Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Po nazwie uzytkownika np i po numerze aukcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Faktycznie kupujący na 1 aukcji to sprzedawca z drugiej, allegro nie powinno zakrywać nicków licytujących, to sprzyja patologiom. No kolego ładnego wykopaliska dokonałeś :flesje: Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dlaczego nikt nie daje szans motocyklom po remoncie ? :tongue: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Słaba masakra jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Dlaczego nikt nie daje szans motocyklom po remoncie ? :tongue:Rama na 100% krzywa. Spróbuj doprowadzić taką ramę do porządku, to jest aluminiowy odlew... Mam nadzieję, że wiesz jak się zachowuje taki materiał po dzwonie i do czego się nadaje... Dlaczego nikt nie daje szans? Bo na bezpieczeństwie się nie oszczędza. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ma bardzo kolorowy życiorys Nie nazwalbym tego kolorowym zyciorysem :) Kolorowy zyciorys moze miec GPZ Montera :icon_mrgreen: Tu jakis szlif byl tylko. Widac ze malowany. Oslona wydechu skrocona, brak nalepek na baku (gdzie naklejki sa pod lakierem) itp. Jak mam byc szczery to za ta cene ktos charytatywnie wystawia - po kosztach naprawy. Rama na 100% krzywa. Czemu na 100%? Wiesz co trzeba zrobic zeby rame pokrzywic? Tu nawet lagi nie sa krzywe tak bardzo. Prawdopodobnie wyprostowane sa. To ja przydzwonilem w zeszlym roku tak w puszke ze ona poszla do kasacji, a rama byla prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 skąd wiesz że to ten sam motocykl? Bo posiada ten sam numer rejestracyjny. Nie nazwalbym tego kolorowym zyciorysem :) Kolorowy zyciorys moze miec GPZ Montera :icon_mrgreen: Na szczęście wiem, ze mój pójdzie na części a co się nie sprzeda to na żyletki. Ale faktycznie aż takiej masakry to nie ma co z moim. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie nazwalbym tego kolorowym zyciorysem :) Kolorowy zyciorys moze miec GPZ Montera :icon_mrgreen: Tu jakis szlif byl tylko. Widac ze malowany. Oslona wydechu skrocona, brak nalepek na baku (gdzie naklejki sa pod lakierem) itp. Jak mam byc szczery to za ta cene ktos charytatywnie wystawia - po kosztach naprawy. Czemu na 100%? Wiesz co trzeba zrobic zeby rame pokrzywic? Tu nawet lagi nie sa krzywe tak bardzo. Prawdopodobnie wyprostowane sa. To ja przydzwonilem w zeszlym roku tak w puszke ze ona poszla do kasacji, a rama byla prosta...widziałem krzywe ramy po mniejszych dzwonach :) ale Ty sąsiedzie mechanik jesteś więc nie podważę zdania :DWidzę, że z naprawą uwinęli się w miesiąc... I odrazu popchnęli na allegro, gdyby poczekali jeszcze z 2 miechy pierwsza aukcja trafiłaby do archiwum i nawet nikt by nie zrobił porównania... :icon_twisted: Szkoda, że jeszcze drugi sprzedawca nie napisał ,,bezwypadkowy" :icon_twisted: Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Co by nie mowic, cena duzo ponizej rynkowej. Jesli rama nie spawana przy glowce to moznaby sie zastanowic, ale to trzebaby juz osobiscie obejrzec. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majecti Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 i tak nie zmienia to faktu że motocykla moim zdaniem nie warto kupować, także dziękujemy D0minikowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Nie jestes w stanie stwierdzic tego po zdjeciach. Nie warto by bylo gdyby wolal 6 tys, a tak to sie mozna zastanowic po ogledzinach. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jak sprzet jest warty polowe tego co powinien to wg mnie jest to uczciwe.Zreszta 2,5k kupil go, a sprzedaje za 4,5 to tak naprawde sprzedaje go po kosztach robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 No to go sobie kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi