[email protected] Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mam IZ 49 i nie mam zadnych papierow jedynie umowa z osoba od ktorej go kupilem czy jest jakas opcja go zarejestrowac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karacz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tak.Kup na allegro samą ramę i przełóż do niej części z moturka. Starą ramę bez papierów możesz dać na złom lub sprzedać na allegro za parę grosy :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 w ogole nie ma takiej opcji kurde napewno jest jakas mozliwosc przeciez musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karacz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 innej nie ma. Jeżeli naprawdę chcesz zarejerstrować ten motorek to już trzeba na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://forum.mz-klub.pl/viewtopic.php?t=8290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pisz do granata :icon_razz: Zresztą był już chyba podobny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 wiec jest jakas opcja a na czarno tzn. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 uprzedzając: jakiekolwiek porady zawierające elementy łamania prawa są na tym forum niemile widzianepo wtóre: proszę zapoznać się z kilkoma podobnymi (jeśli nie identycznymi) tematami w dziale przepisów oraz w dziale weteranówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 oczywiscie nie mam zamiaru łamac prawa bylo by to w brew moim zasada. Tylko tak z ciekawosci czystej spytałem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko czekalem kiedy nasz forumowy stóż prawa i porządku - jeszua pogrozi palcem... :wink: a ja tam bym sie czegos życiowego chetnie dowiedział a nie że od razu niemile widziane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 zgadza sie to daje tez jakas wiedze na co nalezy zwracac uwage jak sie kupuje motocykl ze byl w nim jakis przekret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko czekalem kiedy nasz forumowy stóż prawa i porządku - jeszua pogrozi palcem... :wink: a ja tam bym sie czegos życiowego chetnie dowiedział a nie że od razu niemile widziane... To kolego pomyliłeś to forum z innym gdzie preferuje się tanie motocykle bez kwitów do zarżnięcia lub strzelenia z korby.A może nie podoba Ci się przestrzeganie prawa? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tak.Kup na allegro samą ramę i przełóż do niej części z moturka. Starą ramę bez papierów możesz dać na złom lub sprzedać na allegro za parę grosy :D . innej nie ma. Jeżeli naprawdę chcesz zarejerstrować ten motorek to już trzeba na czarno. Skąd się dzieciaku urwałeś :icon_eek:Jak zapier...lą Ci motocy...motorower to będziesz jęczał na forum i narzekał, że ramy z papierami na allegro sprzedają. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jesli o chodzi o rejestracje motocykla na czarno po przez kradziez lub paserstwo to ja juz wole miec ten motocykl w domu zeby stał w szopie ze złotymi blachami i jezdzic tylko na zloty zabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko czekalem kiedy nasz forumowy stóż prawa i porządku - jeszua pogrozi palcem... :wink: a ja tam bym sie czegos życiowego chetnie dowiedział a nie że od razu niemile widziane... ad. 1. wolałbyś szukać po kradzieży swojego wśród klientów kupujących ramy do xvs1100 na allegro?ad. 2. skorzystaj z wyszukiwarki, były tematy tego typu dot. weteranówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi