dimep Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Oferuję to wynajęcia miejsce w swoim Garażu do przezimowania motocykla od zaraz. Możliwość przechowania tylko przez zimę lub dłużej (elastyczne terminy). Jest to Garaż Wolnostojący (Parterowy) znajdujący się bardzo niedaleko Dworca Wileńskiego (ul. Kameralna) na Pradze Północ. Mieszkam niedaleko tego miejsca, więc mam na nie oko- gwarantuje pełne bezpieczeństwo. Garaż jest duży, przestronny. Istnieje możliwość przypięcia motocykla i i dodatkowego zabezpieczenia. Docelowo w garażu zmieszczą się 4 motocykle- mogę wynająć te miejsca dla znajomych, na razie stoi pusty (trzymam w nim jedynie rower). Z Cena jaka by mnie interesowała jest raczej symboliczna i do ustalenia. (Sam jestem pasjnonatem motocykli- obecnie bez własnego jednośladu). Gdyby ktoś z Was był zainteresowany proszę o kontakt pod adresem: [email protected] - prześlę więcej szczegółow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dobry, szukam jakiegoś miejsca na parkingu podziemnym lub garażu do wynajęcia w okolicach stacji metra Ursynów.Ewentualnie okolice Doliny Służewieckiej lub bardziej w głąb Ursynowa (Stokłosy, Imielin ...)Info na priv, z góry dziękuję za zainteresowanie :) Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Ratunku :(Szukam jakiegoś garażu/miejsca w garażu w okolicach Pułkowej, Wójcickiego albo Muzealnej (Bielany)Sprawa jest bardzo pilna. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ratunku :(Szukam jakiegoś garażu/miejsca w garażu w okolicach Pułkowej, Wójcickiego albo Muzealnej (Bielany)Sprawa jest bardzo pilna.Witam,Jeśli odpowiada Tobie miejsce w garażu podziemnym na Żeromskiego, stoi tam moja GL, myślę, że zmieści się odok drugi motocykl. Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Poszukuje miejsca garażowego na osiedlu górce, może być współdzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruliniko Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam,Poszukuję miejsca parkingowego, najlepiej na Bielanach. Jestem otwarty na wszelakie propozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam, To i ja podepnę się do tematu: poszukuję garażu, a najlepiej miejsca garażowego na motocykl, w Ursusie, najlepiej w okolicy ul. Orląt Lwowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotbehemoth Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Poszukuję motocyklistów do wspólnego wynajęcia miejsca na parkingu podziemnym o okolicach Bukowińskiej 8/10/12.Szkoda mi 200 płacić za miejsce na jedno moto jak pewnie bez problemu zmieszczą się 2 lub 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ładne ceny :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Do sprzedania mam garaż na Burakowskiej w Warszawie (niedaleko Arkadia, Dworzec Gdański), 5 tys. zł. Cena niska ze względu na to, że teren należy do miasta, a kupujący płaci jedynie za budynek.Na najbliższe kilka lat nie planują tam żadnych inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia* Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Hej,Poszukuję osoby która chciałby by wynająć ze mną miejsce parkingowe na bródnie, lub ma do podnajęcia takie miejsce.Narazie na oku mam miejscówkę w garażu podziemnym przy ulicy Suwalskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onejroz Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja poszukuję miejscówki na moto na Bemowie, ewentualnie kogoś do wspólnego wynajęcia garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaronowww Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum, sam nie jeżdżę motorem ale parę dni wpadłem na pomysł, którym chciałem się podzielić na forum. Otóż jakiś czas temu dostałem we władanie spory kawałek terenu na Mokotowie, wynajmuję go m.in. jako parking dla autokarów, tirów. Wciąż został kawałek ziemi "wzięcia". Jestem gotów zainwestować w budowę garaży dla motocykli. Teren wydaje mi się idealny - jest zamknięty, strzeżony, doprowadzony jest prąd. Na miejscu jest bar z alkoholem i budynek socjalny z natryskami i toaletami. Wstępnie myślałem aby zbudować takie boxy garażowe z blachy falistej. Nie wiem jednak jakie miałoby mieć to wymiary? Jeśli myślicie jako czynni użytkownicy, że to dobry dajcie znać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zork Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam, Poszukuję garażu lub miejsca parkingowego na Ochocie - okolice Częstochowskiej - Pasteura, chętnie wynajmę z kimś wspólnie lub dorzucę się jak jest miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza_Przemyśl Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam wszystkich, poszukuję garażu lub miejsca parkingowego na Mokotowie w pobliżu Galerii Mokotów (Al. Wilanowska, Al. Lotników, Obrzeżna, Cybernetyki, Marynarska, Postępu, Rzymowskiego, Al. Wyścigowa itd.) im bliżej galerii tym lepiej:) oczywiście może to być pojedyncze miejsce/garaż ale też z miłą chęcią dołączyłbym się do wspólnego wynajmu.Cena myśle ze max to 150zł. Proszę o kontakt na PW lub tel (668823306) -Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi