december74 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam.Zawsze mówię, że BMW ma to toś w sobie... Miałem 2 modele tej firmy, wnętrze może troszkę spartańskie jak na nasze czasy, ale ponad czasowe, wyciszenie bajka, dodam że zasada wytłumienia wewnątrz auta nie zmieniona od kilkudziesięciu lat, a to o czymś świadczy,i układ jezdny na 6+."Januszm", niczym się nie przejmuj, jeszcze panuje przekonanie o dresach i bmkach... dodając do tego nutkę zazdrości, że Ty masz a ja nie, daje daje ciężkie powietrze wokół... Przyjemności w jeździe, i nie ukrywam że troszkę Ci zazdroszczę, ale obiecuję sobie, jak tylko uspokoi mi się sytuacja rodzinna, też wracam do tej marki.... ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 december74 ja sie tam niczym nie przejmuje :)A dresy lubie i owszem, prawie zawsze po pracy na codzien chodze w dresach z powodu komfortu jaki mi oferuja.Ubierac nalezy sie stosownie do okazji a ja na wyjscie do sklepu, trening, czy krotki spacer, wycieczke nie bede sie stroil niczym Polak do kosciola w niedziele ;)Jutro wyjezdzamy na urlop, pierwszy przelot 1200 km no i jak mam sie ubrac w niekomfortowy garnitur, sztywne jeansy czy mile, lekkie i komfortowe bawelniane spodnie dresowe?Akurat tu gdzie mieszkam nie ma takiego stereotypu o BMW i ich wlascicielach. BMW jest jedna z bardziej popularnych marek na wyspach. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszZZR Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Bardzo ładne auto, moje E34 nawet do rancików felg nie dorasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 december74 ja sie tam niczym nie przejmuje :)A dresy lubie i owszem, prawie zawsze po pracy na codzien chodze w dresach z powodu komfortu jaki mi oferuja.Ubierac nalezy sie stosownie do okazji a ja na wyjscie do sklepu, trening, czy krotki spacer, wycieczke nie bede sie stroil niczym Polak do kosciola w niedziele ;)Jutro wyjezdzamy na urlop, pierwszy przelot 1200 km no i jak mam sie ubrac w niekomfortowy garnitur, sztywne jeansy czy mile, lekkie i komfortowe bawelniane spodnie dresowe?Akurat tu gdzie mieszkam nie ma takiego stereotypu o BMW i ich wlascicielach. BMW jest jedna z bardziej popularnych marek na wyspach.Ano to szerokości życzę i słoneczka jak NAJwięcej.... :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dziękuję :) Już nie mogę się doczekać wypróbowania tych 258 KM na niemieckich autostradach :) W drodze powrotnej mamy w planach spędzić kilka dni w Niemczech, może uda nam się odwiedzić muzeum BMW :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Gratuluję zakupu i życzę udanego urlopu :) Edytowane 28 Lipca 2015 przez Quanti86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dziekuje Quanti86 :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Poza felgami wyglada on na wpelni oryginalny, ladny egzemplarz :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Witam.Kiera 4 ramienna, szkoda, korby na tylne drzwi, manualne fotele, radio nie oryginalne, fotel psażera jakis nie wyrazny, kierowcy fotela nie widac, na taki przebieg powinny byc w stanie b.dobrym, nie pisze w idealnym. Maska nad prawym reflektorem za wysoko, sprawdz, moze jakas przygoda, numery na lampie tez obadaj. Sprawdz wahacze, jesli zalozyl z wymiennymi sworzniami Lemfordera, to na plus, bedzie mniej kosztowac pozniej. Ile kluczykow ma, dorobienie w serwisie okolo 700zl, na wolnym rynku okolo 350. Skrzynia automat, to tez nie licz na takie spalanie jak on pisze, manual w miescie 7-8, trasa 6, oczywiscie jazda NIE na emeryta, i dobrze sprawdz skrzynie czy nie szarpie, plynnie biegi zmienia, itp. Skrzynia automat przy tym silniku jak najbardziej.Sprawdz Vin po wyposazeniu, bedziesz wiecej wiedzial co ma, a czego nie. Do serwisu nie dzwon, i tak nie powiedza, musisz podjechac z wlascicielem i dowodem rej. Przepraszam, ze bez ogonkow, lecz pisze z telefonu i nie chce mi sie skrobac, wybaczcie.... :)I powodzenia w zakupie!!! :) Edytowane 30 Lipca 2015 przez december74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak widzę ponad 10 letnie auta z silnikiem diesla i przebiegami poniżej 300 tysięcy to nie wiem czy się śmiać czy płakać...Najlepsze są igły z magicznym 129000 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ja mam takiego diesla - 270 000 km, 1997 rok produkcji. Od nowości u ojca, u mnie od 6 lat. Auto kupione, bo mało paliło, ale później się okazało, że też mało jeździ :-). Większość tego przebiegu zrobiłem ja przez 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ortega Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie ma możliwości znalezienia fajnej E-46 320, 330 w dieslu w stanie gabinetowym. Budżet kolega ma 30000zł i co. Gówno. :) W stanie gabinetowym to możesz kupić lampę lub biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
december74 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 W stanie gabinetowym to możesz kupić lampę lub biurko.Zwał, jak zwał, a kolega YUBY musi się uzbroić w cierpliwość. W miesiąc to nie poszuka igły, chyba że się właśnie trafi... A druga sprawa, to są różne kryteria pojęć, jeśli bez skazy w tym roczniku, to proponuje salon, choć i tam nic nie powiedziane..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 K..wa, ja ich nie lubię. Mam dwa i nie mogę ich od roku sprzedać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja posiadam 530d e39 po lifcie - dla mnie nie ma lepszego auta w tej cenie. Konfort, rozsadne spalanie, niezla dynamika, niska awaryjnosc. Wczesniej mialem 520i e39 rowniez nie narzekalem.Nie toleruję żadnych tuningow. Auta powinny byc w pełni orginalne może poza kolami.Co na minus to cena czesci zamiennych, ale mysle ze mozna przezyc przy niskiej czestotliwosci wymian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi