Domestos_WC Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 jak chcesz przykozaczyć maksymalnie, to dowal sobie jakąś g klase od amg :icon_mrgreen: np taką http://otomoto.pl/mercedes-benz-g-55-amg-g...-C17335071.html nie wiem czemu, ale ku**ewsko mi się te auta podobaja :] ostatnio na drodze do poznania lecąc jakieś 120 km/h zjechałem szanownemu panu w g500. Nieźle się zdziwiłem, jak lodówka na kółkach zniknęła po kilku sekundach za horyzontem. Gdyby było mnie stac, kupiłbym starszą furkę za 100 tys i cieszył się jazda, gklasa ma klimat i to od 30 lat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) do usuniecia :icon_razz: Edytowane 15 Lutego 2011 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 jak chcesz przykozaczyć maksymalnie, to dowal sobie jakąś g klase od amg :icon_mrgreen: np taką http://otomoto.pl/mercedes-benz-g-55-amg-g...-C17335071.html nie wiem czemu, ale ku**ewsko mi się te auta podobaja :] ostatnio na drodze do poznania lecąc jakieś 120 km/h zjechałem szanownemu panu w g500. Nieźle się zdziwiłem, jak lodówka na kółkach zniknęła po kilku sekundach za horyzontem. Gdyby było mnie stac, kupiłbym starszą furkę za 100 tys i cieszył się jazda, gklasa ma klimat i to od 30 lat ;] G to klasa sama dla siebie, jest to samochod niezniszczalny i jedyny w swoim rodzaju, tylko dla koneserow :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 tak, zwłaszcza 400 CDI ich niezniszczalne skrzynie w automacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Przy takim budżecie, i tak nie wielkim procencie jego wykorzystania na sam zakup auta, to wolałbym np takie coś: http://moto.allegro.pl/chevrolet-camaro-3-...1458044536.html A resztę kaski przeznaczyłbym na dopieszczenie i odświeżenie oryginalnego wyglądu, oraz delikatne dopracowanie zawiasu, hebli, może udałoby się coś więcej uzyskać z serducha i poprawiłbym gdułę jakimś rozsądnym wydechem ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 "G to klasa sama dla siebie, jest to samochod niezniszczalny i jedyny w swoim rodzaju, tylko dla koneserow" tylko skad ta debilna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 jakby cena byla inna to kazdy smark mialby takiego mercedesa W zeszlym roku wiedzialem takiego G i z tego co mial na klapie mozna bylo wywnioskowac ze to Brabus V12 turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 jakby cena byla inna to kazdy smark mialby takiego mercedesa W zeszlym roku wiedzialem takiego G i z tego co mial na klapie mozna bylo wywnioskowac ze to Brabus V12 turbo. Dokładnie. W Rosji czy Japonii to Mafia tylko Sklasami i Gklasami(nie mylić z GLem! :evil: ) lata. No i jeszcze Lexusami. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 W Rosji czy Japonii to Mafia tylko Sklasami i Gklasami Skoncz pie**olic dzieciaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A może Cadillac Fleetwood? :biggrin: Z żółtymi blachami już. W gazecie ostatnio widziałem takiego za 25k bodajże. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A może Cadillac Fleetwood? :biggrin: Z żółtymi blachami już. W gazecie ostatnio widziałem takiego za 25k bodajże. I raz na miesiąc tym wyjeżdżać i przez resztę czasu dymać rowerem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Dla takiej przejażdżki warto nap**dalać rowerem cały miesiąc. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 tak, zwłaszcza 400 CDI ich niezniszczalne skrzynie w automacie:) Fakt, te skrzynie nie sa wstanie zniesc momentu generowanego przez serducho V8. Ale to juz jest bardzo wysoka polka, zobacz zwykle G w manualu, sa nie do zabicia. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 W Rosji czy Japonii to Mafia tylko Sklasami i Gklasami Skoncz pie**olic dzieciaku. A Ciebie co uraziło dzieciaku? Mówie jak jest, nikt nie kupuje Sklasy czy Gklasy, "bo mu się podoba". To są najbrzydsze pancerne kloce dekady.(które niektórzy wręcz kochają :flesje: ) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Upolowalem cos, zupelnie przypadkowo. Bedziecie zaskoczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi