Prunus Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 spróbuję w tym tygodniu upolować Outlast lub Technicę Rukki. Nie wiem jak Louis, ale wiem, że Outlast Rukki cudów nie czyni. Jak już wyschnie, to pozostają wyraźne białe smugi (sól). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Witajcie! Chwilowo muszę mocno liczyć się z kosztami a nigdy nie używałem bielizny termoaktywnej, w związku z czym wybieram pomiędzy ciuchami z Lidla (teraz mocno je reklamują) lub Leoshi. Czy ktoś miał produkty tych firm? Jak się sprawdzają? Zależy mi głównie o odprowadzanie potu.Kupiłem w DECATHLON'ie - w dziale dla turystów górskich (motocyklowego nie mają :angry: ) i póki co nie nawaliła. Cen nie pamiętam. No i mają tam zazwyczaj dość lub bardzo nawet fachowych sprzedawców. A może to był dział dla biegaczy? Nie pamiętam ale napewno doradzą - a chłamu nie sprzedają Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez paa62 Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dźwiedziu,zainteresuj się polskim Brubeckiem.Szczególnie modelem Brubeck Biker's Cooler.Ja mogę tylko polecic.Dopiero w trzecim sezonie się lekko zmechaciło JEDNO kolano od kombinezonu :)W cieple i zimne dni daje rade.Ja jestem zadowolony. To się zastanowię, bo cenowo wypada pomiędzy Rukkami. A że tak bezpośrednio zapytam: bardzo się pocisz? spróbuję w tym tygodniu upolować Outlast lub Technicę Rukki.Nie wiem jak Louis, ale wiem, że Outlast Rukki cudów nie czyni. Jak już wyschnie, to pozostają wyraźne białe smugi (sól). To Louisa właśnie przetestowałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja latam w brubeck cooler. Zakładam za każdym razem jak jeżdżę na moto, zarówno przy +5 jak i +35 st. C. wersja dry w sumie też jakoś się spisuje ale to już nie to samo i wg mnie warto dołożyć do coolera, tkanina coolera jest tak na oko 2x grubsza ale spisuje się bardzo dobrze, jakościowo ok chociaż przejeździłem dopiero jeden sezon (20tkm) ale też ubierałem przez zimę pod spodnie. W super chłodzące właściwości nie ma co wierzyć bo to jedynie czuć jak się jest spoconym i wieje wiaterek, wtedy faktycznie robi się zimno. Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No to kupiłem komplet Brubeck Cooler i kominiarkę jeszcze dostałem. Na pierwsze śmignięcie do pracy wypadła dobrze: nie śmierdzę :PPo pracy test na ~200km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Też mam tą Lidlowska i myśle,że pod skóre jest ok,tylko tak jak wczesniej ktoś pisał trzeba uważac na rzepy bo strasznie mechacą,kominarkę mam Brubecka i jestem mega zadowolona. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam, Panowie, skłaniam się ku zakupowi bielizny termo, ale mam kilka pytań. Aktualnie w zimne dni latam w bluzie, i kurtce moto, spodnie typu jeans i dopiero spodnie moto, i jest ciepło, czy dobra bielizna termo "zastąpi" mi bluzę i jeansy? Jak jest z lataniem w ciepłe dni? Czy jest ona "uniwersalna" ? No i jaki model polecacie ? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Kochanie, zawiodę Cię, nie mam ani NK ani fejsika. Ale dziękuje :wub: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Siema, rozglądam się za kompletem bielizny termoaktywnej na ciepłe dni. Na allegro są zazwyczaj komplety ale na chłodne dni i na zimę, ja jednak potrzebuję czegoś na sezon bo latanie w zime mi sie już znudziło, poza tym ja jakoś nie marznę nigdy na moto, raczej jest mi za gorąco. Szukam czegoś co po prostu zwiększy komfort jazdy w temp powiedzmy 25 stopni i w dodatku w pyle ( wtedy człowiek się męczy najszybciej ). Znalazłem takie coś: http://moto.allegro.pl/odziez-termoaktywna-chlodzaca-brubeck-cooler-r-l-i2081814012.html Proszę o opinie, czy warto inwestować w taki zestaw i czy sprawdza się to w zakresie temperatur +10 do +30?pzdr Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Polecam, Brubeck produkuje naprawdę świetne rzeczy w przystępnej cenie. Korzystam zarówno z odzieży chłodzącej jak i trzymającej ciepło i jestem bardzo zadowolony. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ja mam dwa komplety ciuchow na zimne i na cieple dni tyle ze firmy vanucci watre tej kasy.Piata i sodma fotka. http://www.louis.de/promotion/louis_cl_coolmax.asp Zapodane przez Ciebie ciuchy nie znam totez nie moge nic powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2013 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zobacz na innych stronach wpisz w google to co potrzebujesz i nie patrz tylko na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 a Ten Coolmax od Vanucci to czasami nie to samo jak w Brubecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 ja polecam RUKKA RVP TECHNICA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 jak chcesz konkretna, sprawdzona bieliznę to kup sobie CRAFTa. maja kilka linii. jedne na zime inne na lato. musisz sie liczyc z kosztami ponad 150zł za produkt (czyli koszulka i kalesony min 300zł) ale masz konkrety nie jakieś tam półprodukty. Sprawdzone w różnych warunkach i na prawde działa. http://www.craft-poland.pl/?gclid=CL6x-4_7g64CFYgmtAodNB8J2w Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi