vx800 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jak latałem XXem, kolega kupił VTR F '00. Pojeździłem odrobinę (kilkanaście/kilkadziesiąt km) i ... o ile FJ i XX to ciężkie i duże sprzęty, to VTR wydał mi się maksymalnie przyjazny, trochę trzęsie :notworthy: Moja ocena:- super moto, o ile nie chcesz latac w 2 osoby (w 2 osoby to i tak nie jazda)- pali, jak wściekła, ale jak się jeździ w trasie 120 :notworthy: to podobno jest koło 6-7 litrów,- wygląda ładnie- odgłos pracy jest lepszy, niż w widlastych Suziach (SV, TL), ... tylko Duka go bije (no i mój Triumph, ale to nie V2),PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Od czasu jak zgubiłem na FJ plecaczek, to jeżdżę sam :notworthy: w Aprili nawet zdjąlem tylne podnóżki, coby mieć wymówkę. wniosek prosty.....szukam VTR'y :twisted: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 WITAM!!Mam na oku honde taka jak w temacie,jestem powaznie zainteresowany.Szczerze mowiac nie miałem nigdy doczynienia z V-kami.Mam pytano sprzety sa w miare niezawodne?? Wiem wiem co honda to honda ale moje MW tez mnie nie zawodzi :P .Jaki ma apetyt na paliwo?Jak sie maja te silniczki bo wiem ze np.TL w pierwszych latach produkcji mial troche niemowlecych chorob.Dodam jeszcze ze hondzia jest z 98 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Był artykuł na temat VTR-y w ŚM. Odnajdę i albo zeskanuję albo wypisze ciekawsze rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Bede bardzo wdzieczny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 wejdŹ w wyszukiwarkę,od zaje**nia było o VTR. Sam kiedyś założyłem z dwa tematy ... jakieś 4 lata temu :P PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 W takim razie ja sie nie umiem wyszukiwara poslugiwac.....wpisywałem i nic mi nie znalazlo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 I nie znajdzie. Jak coś to ręcznie. Co i dlaczego jest opisane tutaj: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=40995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Co nieco piszą także tu: http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426...26,2612757.html Moim zdaniem motocykl bardzo dobry. Sam sie za takim oglądałem, ale 1000ccm to jeszcze nie teraz.Jedyną wadą może byc duży apetyt na paliwo, rzędu 10l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A jak z czesciami do tych motorkow??Nie ma klopotu z kupnem np czachy albo lampy.Ta co mam na oku moj "mądry" kolega na streeta przerobił :P niestaty czesci ktore zostały z przerobki sprzedal.Ja bym chcial powrocic do orginału i kurcze niewiem czy sie bedzie dało w rozsadnych pieniadzach to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jak na streeta to może byc z lekka "zużyty" . A i gleba pewnie niejedna.Obejrzyj go dokładnie i nie napalaj się. O tym zużyciu benzyny słyszałem że sporo. A i bak chyba 19 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 znajomy ma takiego piekny dzwiek na przelotach to litrowa vka wiec i moment ma potezny jedyna jak dla mnie wada to spalanie a potrafi to wypic w miescie ponizej 10l nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek S Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 miałem przez jeden sezon VTR bardzo fajne moto, poręczny i w miarę dynamiczny, wady to to, że pali jak smok- 10/100 to norma, druga kwestia to to, że bardzo niewygodny dla pasażera i we dwie osoby traci na dynamice i poręczności, jak szukałem do niego części to niezałatwo z tym było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 A i bak chyba 19 l. W pierwszych wersjach było 17l. pozniej powiększyli do 19-stu, ale niepamietam od którego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus00 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam, tuz przed zima kupilem wlasnie ten sprzet VTR-ke z 2002r, nawet za bardzo jej nie przetestowalem bo spadl snieg po 2 tygodniach, ale niestety brala mi 10L/100 ale jednak jazda byla taka ze chodzila na wyzszych obrotach zadko 6 byla wlaczona, gdyz mi sie dlawila, ale oczywiscie zamiast grzebac cos to szkoda bylo czasu tracic, jednak jak pozagladalem co i jak masakra, filtr powietrza zaj....ny i wydarty w rogu ta ze powietrze z calym syfem nie bylo filtrowane , a i jak swiece wrzucilem nowe ptraca silnika o niebo sie poprawila, teraz czekam na te cholerne wyzsze temp i mam nadzieje ze to spalanie zejdzie chociaz do 8/100. ps. Do Hun996, mialbym prosbe jak bys mogl mi przeslac na e-maila skana z ŚM o VTR-ce widzialem wlasnie ze byl test o niej ale niestety nie moge dorwac tego numery, <[email protected]> z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi