brutus333 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tylko w SP. Firestorm ma na lancuszkach. Aha, czyli to ta o oznaczeniu RVT. W owiewkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Aha, czyli to ta o oznaczeniu RVT. W owiewkach? RVT - USA natomiast SP - Europa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Brawo :clap: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Respect :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Co mi tam, też coś wrzuce od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 przy 5.5 mam moment.... A od 3 wstaje do gory :D :D :D hehehehe :D szkoda, tylko, ze to nie sp2 :) Bardziej mi sie podobie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ten kurak na blaszce biją nawet tą sucze z baku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Co mi tam, też coś wrzuce od siebie Ani nie widac, ani nie slychac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Yuby mogę wpaść na jazdę próbną? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zalozylem dzisiaj wyswietlacz biegow, swietny gadzet :biggrin: http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C08%5C17...756981-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 12V (brazowo - czarny) / masa (zielono-czarny) / predkosc (rozowo-zielony) / obroty (zolto-zielony) / czujnik luzu (jasno zielono-czerwony). Za rada chestera z grupy-poludnie, co te wyswietlacze produkuje, nie podlaczalem czujnika wcisnietego sprzegla, bo nie dalo sie skalibrowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ani nie widac, ani nie slychac :icon_razz: Wszytsko dlatego, żeby zamaskowac momentami niecałe 200 w terenie zabudowanym :P Telefonem to kreciłem tak w ogole :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1470198 Przestrzegam przed ta VTR. Motocykl jest skladany z 2 i najlepiej go sobie wogole odpuscic. Wszystko opisalem w antyogloszeniu :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1487727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 I prawidłowo zrobiłeś.Nie rzucał sie nikt za antyreklame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi