DZIKOWSKI Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Polo 1.2 12V z hakiem, będzie śmiesznie z przyczepką i motocyklami :) Przecież to damski samochód :biggrin: ,ale z hakiem wygląda pewnie już bardziej męsko :D Oby Ci służył Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Damski to nie bo nie ma wspomagania :D Dzięki ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Raczej więcej jak jednego motocykla to nie radziłbym ci tym ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 No spróbuję najpierw z jednym na próbę i zobaczę jak to będzie wyglądało. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Matko, przecież to ledwie rusza samo w jedna osobę, a co dopiero z przyczepą.Acha, spalanie ma też dobre, w ogóle nie koresponduje z mizernymi osiagami. Słabo jedzie i duzo pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tico za..... i malo pali ale haka nie zalozysz,nima do czego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Matko, przecież to ledwie rusza samo w jedna osobę, a co dopiero z przyczepą.Acha, spalanie ma też dobre, w ogóle nie koresponduje z mizernymi osiagami. Słabo jedzie i duzo pali.Zauważyłem że wszystkie silniki poniżej 1400cc cierpią na te dolegliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Do tico nie da się haka bo jakiś debil w Polsce tak wymyślił W Korei czy Uzbekistanie latają z hakiem normalnie....W Polsce do któregoś roku miały hak legalnie potem zaczęto ściągać. Maluch ma hak a jest słabszy i ma gorsze hamulce....... Ale straszycie limo :D Ja w subaru mam 1.2 w 3 garach na wielopunkcie (54KM ) , najwięcej targałem tonę auta(tyle waży ) , napęd 4x4(trzabyło z budowy wyjechać po błocie ) , i 500kg cementu(600kg ładowności ma niby ) , teraz jeszcze hak założyłem do przyczepki :D albo 6 osób i piwo dla 6 osób :D i jechał tylko że pali jak smok (nawet do 10/100 benzyny :D )....fakt z 6 osobami i piwem nie dał rady podjechać pod ścianę piachu na żwirowni z 4x4, nawet na obroty nie chciał się kręcić , ale wysiedli z prowiantem i podjechałem :D Przy 6 osobach bez bagażu i trasie 70km/h , wciąga 7.5-8 beny, a mówie to jest tona auta plus wał i dyfer przedni, jakby to był zwykły ramowiec jak damas czy carry i bez napędu to w 7 by się zamknął.... Tico z 4 osobami poszło 155km/h..... i spaliło przy tym 5.8/100 ... także limo na miękko -5 osób , 2 motocykle i jedziemy :D Kamaz waży 9 ton bez paliwa i oleju , zabiera teoretycznie 15t , praktycznie 17-20t wrzucisz , a piec ma 200KM i jakoś tam jedzie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tico z 4 osobami poszło 155km/h..... bracie szacun śmierci sie nie boisz :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 miocha jeśli był byś mechanikiem i chociaż raz wlazł pod tico i malucha wiedział byś dlaczego maluch a tico nie. Osobiście uważam że oba auta powinny być wycofane z ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To chyba samo następuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 bracie szacun śmierci sie nie boisz :laugh: :laugh: :laugh: Ja za kierownicą jechałem maks chyba 130 i to raz w życiu (z reguły 60-80 jadę ) , szybciej się bałem , nie tyle hamulce czy nadwozie, ale on dziwnie się prowadzi przy dużych prędkościach , ciężko to opisać, trzeba się przejechać :D miocha jeśli był byś mechanikiem i chociaż raz wlazł pod tico i malucha wiedział byś dlaczego maluch a tico nie. Osobiście uważam że oba auta powinny być wycofane z ruchu drogowego. Mnie to się obiło coś że chodzi o konstrukcję nadwozia i tylniego zawieszenia ale ja z samochodu paniemaje tylko silnik , zawieszenie i blacha to dla mnie jak czarna magia, znaczy coś tam łatałem szpachlą , ale przyznaje się że np do niedawna nie wiedziałem który element w aucie z nadwoziem samonośnym to podłużnica :D Tico z tyłu ma fajny zawias zapożyczony podobno z bryczki konnej z 15 wieku -2 wahacze i belka(ofkorz są i atrapy amortyzatorów i sprężynki z długopisów ) :D No ale proste i tanie , a jak w jakimś chyba roverze oglądałem to całe wielowahaczowe to się przeżegnałem...... Ja tam uważam że oba autka są zajebiste, tico mogłoby być RWD tylko :D Choć wiadomo przede wszystkim koszty , po drugie miałbym tunel i 3 osoby z tyłu na pewno by nie usiadły(myślałem że w takich piździelcach 1.2 czy 1.4 to wał napędowy jest jak kij od szczotki z supermarketu, a jak zajrzałem pod subaru to mówie kurde -kawał rury :D ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kij od szczotki by starczył ale byłby wiotki... Co do zawieszenia jazda 50km/h z uszkodzonym zawieszeniem to jest prowokowanie nie tyle własnej śmierci co czyjejś powinno się takich kierowców poddawać publicznej chłoście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Zauważyłem że wszystkie silniki poniżej 1400cc cierpią na te dolegliwość.Małego srajtygla gnieciesz mało dziury w podłodze nie zrobisz, większy silnik tylko liźniesz. Silnik poniżej "pewnej" pojemności/mocy jest nieopłacalny, ani to nie jedzie, pali kieliszek mniej od większego, brzęczy tylko coś pod tą maską. Takie srajtygle powinny mieć minimum +/-1,5 litra. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Matko, przecież to ledwie rusza samo w jedna osobę, a co dopiero z przyczepą.Acha, spalanie ma też dobre, w ogóle nie koresponduje z mizernymi osiagami. Słabo jedzie i duzo pali. 5l/100 to dużo? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi