_Monter_ Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Prowokacja - i to dość biednie skrojona : D Przepraszam - jednak dobrze skrojona, skoro ludzie dają się wkręcać. Prowokacja czy nie ...nikt tego nie wie. A sytuacja jak najbardziej do przedyskutowania. KS...mam solidne alibi. :smile: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Coś dużo szczegółów koleżanka pamięta. I kiedy te felgi zdążyła zauważyć , a napisu na baku nie? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jeśli tak łatwo wpuścić ludzi w maliny, to się nie dziwię, że mamy w kraju tak, a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Przepraszam - jednak dobrze skrojona, skoro ludzie dają się wkręcać. Widać od razu, ale może jest chęć wypisania się u niektórych. ;) Najlepsza (w sensie "najgorzej skrojona", już za grubo) jest ta "enezetka" w powitalni. :D Pomijam kurczaka, który jest ewidentny w połączeniu z początkiem rejestracji (choć takich początków "jak psów") :bigrazz: . I oczywiście nie było świadków, i oczywiste też jest, że trzeba było koniecznie zaznaczyć, że w lusterko "z góry", bo inaczej nie da rady. ;) Edytowane 24 Września 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A ludziska nie czytają forum i nie każdy wie kto jeździ z kurczakiem z tyłu. Ale ludziska rozważają tą sytuację jakby wydarzyła się na serio. Zresztą rzeczony motocyklista ma na kombinezonie charakterystyczny napis, - po którym go poznacie. Wiec po co ta ściema - widziała numer, kurczaka, charakterystykę motocykla a nie widziała napisu na kombiaku - który identyfikuje właściciela. TO pewnie z miłości do motocyklisty - chce zwróć na siebie jedną uwagę - ale to trzeba się udzielać w inny miejscu tego forum. Pozatym ......na pewno taki nie jest - nie urywa lusterek samotnym kobietom - on raczej karze je całkowicie inny sposób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Ale zanim urwiesz to sprawdzasz czy w środku siedzi kobieta albo wystraszony mózgowiec? Poza tym celowe zajechanie drogi to zupełnie inna bajka. A po czym poznajesz, ze to celowe? Nie to, ze się przypierdalam ale po prostu mnie ciekawi :wink: Wisi mi kto siedzi w środku, może być nawet ks. Rydzyk, a poznać jest dość łatwo - widziałem po prostu jak patrzą w lusterka, wiem że mnie widzieli - (jeden to zażywny pan ok 50 lat, drugi małolat w bejsbolówce) jednocześnie próbując zajechać mi drogę albo zmusić do wjazdu na przeciwny pas. I tak mieli szczęście że poblokowali drzwi bo na lusterkach by się nie skończyło a nie chciało już mi się tłuc szyb. Zresztą takie 2 przypadki na 15 lat jeżdżenia to lajtowa statystyka. To już autem miałem z 5 bójek na światłach z innymi puszkarzami... Edytowane 24 Września 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To już autem miałem z 5 bójek na światłach z innymi puszkarzami... Proponuję zaglądnąć do jakiejś kliniki - może coś jeszcze da się zrobić poza eliminacja ze społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Hero, nie moja w tym rzecz żeby kogoś pouczać ale jak piszesz prawde w swoich wywodach, to powiedzonko "jaki stary taki głupi" pasuje tu do Ciebie jak ulał :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To się nazywa brak możliwości radzenia sobie ze swoimi emocjami. Działa do czasu - raz pamiętam taką sytuację - kolesie zaczęli się wyzywać, później bić, - jeden wyciągnął nóż - wywiązała się bójka - efekt - jeden ugodzony nożem - operowany - drugi sprawa sądowa i 2 lata więzienia. Tak to się kończy. Ale takie mamy społeczeństwo - no problem w tym, że niektórzy zamiast się tego wstydzić, pałają dumą, z powodu takiego zachowania. Jak już był poruszany taki wątek - zadałem pytanie - czy ci co tak urywają lusterka i wyrywają się do bójki byliby tacy odważni - gdyby to drogę zajechał buz wypelnionymi chłopakami wracającymi z budowy? Bo urwać lusterko lasce czy 50 latkowi albo ich pobić - no to wielka sztuka. Jak się trafi na równego sobie - to już nie takie proste a skutki takiej bójki mogą nie być takie różowe. Ale nie oceniami - każdy ma swój rozum i każdy świadomy człowiek wie co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Bo urwać lusterko lasce czy 50 latkowi albo ich pobić - no to wielka sztuka. Jak się trafi na równego sobie - to już nie takie proste a skutki takiej bójki mogą nie być takie różowe. No cóż, tFardziele na motocyklach co urywają lusterka może i nawet urwą takiemu "równemu sobie" jadąc w korku - bo wiedzą, że w tym korku uciekną. Podobnie tFardziele na moto wyskakują zwykle do kierowcy samochodu w kasku i całym ubraniu moto. Na żywo może by zabrązowili pory, ale w korku i w ochraniaczach są tFardzi jak Pudzianowski. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Proponuję zaglądnąć do jakiejś kliniki - może coś jeszcze da się zrobić poza eliminacja ze społeczeństwa. Spoko, powiedz to jakiemuś typowi (konkretnemu karkowi) który nawrzuca Tobie i Twojej kobiecie od ostatnich bo nie udało mu sie wepchnąć z kończącego się pasa a potem biegnie do Ciebie na światłach i wali Ci pięścią w szybę - to akurat przebieg jednej z akcji które miałem i to nie w wawie a na Śląsku - i co też mu powiesz żeby zajrzał do jakiejś kliniki ? Ja wolałem go znokautować i spokojnie pojechałem dalej. Tak akurat się składa że ja nie szukam awantur bo wiele lat spędziłem stojąc na bramkach i to mnie nie bawi, ale nie przekonasz mnie żebym czule się uśmiechał kiedy ktoś chce mnie bić po twarzy... Jasne ? :) Hero, nie moja w tym rzecz żeby kogoś pouczać ale jak piszesz prawde w swoich wywodach, to powiedzonko "jaki stary taki głupi" pasuje tu do Ciebie jak ulał :bigrazz: Mamy wolny kraj - więc mów sobie co chcesz, tyle że będąc w tych sytuacjach co ja postrzegałbyś to zupełnie inaczej, no chyba że jesteś takim zwolennikiem filozofii Ghandiego, że stosowałbyś bierny opór w trakcie kiedy ktoś by Cię kopał kiedy leżysz, jeśli tak to gratuluję postawy i trzymam kciuki żebyś nigdy nie znalazł się w sytuacji wymagającej zdecydowanego działania. Edytowane 25 Września 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 imho tej pani lusterko jest zbedne , bo i tak w nie nie patrzy . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kurczak to byl chyba w KPNie, wnioskuje zatem ze mogl byc to Moczulski. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Chyba jednak Król - Moczu by już nie dał rady lusterku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 A nie szkoda wam energii na takie akcje? Ponadto jak przyjdzie co do czego to sąd wam wpisze udział w bójce i 2na3 w zawiasie. I nie będzie tłumaczenia kto i kogo napadł-obaj dostaną po równo jak uczy życie. I zaoszczędzone 20 sekund na wpychaniu wymiernie się przełoży na wyrok, na który trzeba będzie ze 3 razy chodzić. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi