K54 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witajcie Zostałem upoważniony przez głównego organizatora, Pana Włodzimierza Gąsiorka, do zaproszenia Was do świętowania w dniach 24-25.09.2011 roku na terenie dawnej fabryki WFM, ul. Mińska 25 w Wawce , Sześćdziesięciolecia powstania Warszawskiej Fabryki Motocykli. :smile: Jeżeli chcecie się włączyć do organizacji, czy posiadacie materiały czy pamiątki do wypożyczenia na tematy WFM proszę się bezpośrednio kontaktować z Organizatorem. Pozdrawiam i zapraszam K54 :notworthy: PieS Ja też już się szykuję :D http://picasaweb.google.pl/Krzysztof554/ZielonaWFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kurcze chetnie bym sie pojawil, powspominac lata dawnej swietnosci ale niestety w tym terminie sa Borki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 (edytowane) Kurcze chetnie bym sie pojawil, powspominac lata dawnej swietnosci ale niestety w tym terminie sa Borki :icon_rolleyes: Borki są co roku a 60-lecie WFM tylko raz. :biggrin: Ja co prawda WFM mam w częściach ale SHL M11 jest zwarta i gotowa do akcji. Widziałem info o tej imprezie w miesięczniku Atuopojebista czy jak im tam. Rzuciłem żonce hasło tak dla żartu że jedziemy do Wawy SHL-ką a Ona na to że spoko, nie ma sprawy. :eek: SHL ma silnik robiony w WFM więc się wkręcić można na imprezę. :biggrin: Edytowane 21 Września 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Też już rozpatrywałem wyjazd na tą imprezę. Tylko WFM chyba zabiorę na lawecie z kumpla Osą. Ale to jeszcze tyle czasu żeeee- wszystko może się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Porobcie mnostwo fotek zeby bylo co ogladac, ja jezeli sie uda jednak chcialbym zobaczyc sie z tymi mordami z forum. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Był ktoś może? Jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Był ktoś może? Jakieś foto? w dniach 24-25.09.2011 roku Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja się na pewno wybiorę swoją OSĄ ,zwłaszcza że mam blisko z Legionowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Pisac, jakie wrazenia :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Moc, spokojnie, to za rok, na pewno ci napisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Też już rozpatrywałem wyjazd na tą imprezę. Tylko WFM chyba zabiorę na lawecie z kumpla Osą. Ale to jeszcze tyle czasu żeeee- wszystko może się zdarzyć. nie pękaj. Z Bydzi do Wawy mam 10km niż Wy z Kluczborka. A mam zamiar jechać na kołach SHL-ką. No chyba że nie macie zarejestrowanych sprzętów, to wtedy lawetka się nada. Sam nie wiem co o tym myśleć - chciałbym tam być na SHL, aż tak daleko nie jest ale nie będzie lekko bo we dwójkę z młodą na takim sprzęcie, a trasa szybka do Wawy jest....mogą Nas rozjechać. Zimą muszę pogrzebać w silniku, może kilka usprawnień wrzucę. Pożyjemy, zobaczymy. Wiosną/latem będę wiedział co i jak, narazie można tylko marzyć. Edytowane 26 Września 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Spoko qurim,ja OSĄ byłem w tym i w zeszłym roku na mazurach(250 km w jedną stronę)i nie narzekam,i nie jechałem bocznymi drogami,a SHL-ka jest trochę szybsza od OSY,więc myślę że nie będziesz miał większych problemów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Moja WFM powinna dać se rade. Przecież to tylko około 260km,ale Osinka by na bank nie podołała. Jej stan jest niezbyt dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Moja WFM powinna dać se rade. Przecież to tylko około 260km,ale Osinka by na bank nie podołała. Jej stan jest niezbyt dobry. Witajcie. Każdy motórek da radę, a tem bardziej, jak jest POLSKI !!! Fumką do Anglików, Suchąelką na Monte Cassino, Weską i Junakiem na Nordkap, Junakiem na Krym .... A z tej okazji to przecież tylko po Polsce śmiganko :lalag: I po drodze KAŻDY was wspomoże, bo każdy kiedyś miał, albo Ojciec miał :smile:, albo Dziadek miał :biggrin: Szykować sprzęty i "60siątką na 60ciolecie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No dokładnie. Sciągacz do magneta w kieszeń, jakiś kondenstator, albo i cały iskrownik, dętka i łyżki do opon, świeca zapłonowa i klucz do niej. I jazda. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi