jeszua Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Nie doczytalem, ze to koncept, ale jesli mialo by sie takie cudo pojawic (z innym silnikie) to mysle, ze mialo by to wziecie. że co? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 że co? jsz ...ze CBR250RR to koncept... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A tam gadasz. Koncept R1 jest śliczna-w odróżnieniu od aktualnie produkowanej, która jest najbrzydszą R1 w historii... Eee mi tam się podoba :) Ale w 1000 te dwa wydechy to mi nijak nie pasują ;) Zawsze mogą wrzucić jeden wielki i też będzie źle ;-) Ale rzecz gustu bo to akurat też mi isę podoba. Ale nie podoba mi się(gixery wydaje mi isę jeszcze lekko się temu opierają) ta tendencja do zmniejszania motocykli pewnie i szybsze na torze ale ten minimalny zadupek i w ogóle takie mikrusy... nie podoba mi się to.Brak też fajnych V2 poza Ducati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tutaj tzn Aberdeen (UK), vtr250 nie ma w salonie ani na stronkach komisow. Zreszta: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...R250-to-the-UK/ Nie doczytalem, ze to koncept, ale jesli mialo by sie takie cudo pojawic (z innym silnikie) to mysle, ze mialo by to wziecie. Czyli śmiało zostać przy wersji bzdury :) Jak wypuszczą z małą rzędową czwórką to na pewno będzie konkrencją dla R2 kawy i V2 GTR'a już nie mowiąc o singlowych chińczykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Z ciekawości zapytam jak w tym jeździć na przeciwskręcie? Czy trochę inaczej się steruje? A tym krążownikiem łatwo się nie będzie skręcać ;] http://www.scigacz.pl/BatPod,motocykl,Batm...gach,13546.html Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Krempy Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Z ciekawości zapytam jak w tym jeździć na przeciwskręcie? Czy trochę inaczej się steruje? Trzeba poczekać na jazdy testowe :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To trzeba sobie zrobić jedną Yoshimurę :P Którą? Tą Megaphone? Porażka :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ee nowa kawa zapowiada sie na ladna r1 to przydala by sie zmiana szat bo slabo wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Trzeba poczekać na jazdy testowe :bigrazz: pzdr Wymyślają coraz większe dziwactwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 BMW 1600 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw...600gtl%2011.htm GSR750 ( Nie X :wink: ) http://www.motorcyclespecs.co.za/pic%20of%...zuki_gsr750.htm To już gsXr 750albo600 http://www.motorcyclespecs.co.za/pic%20of%..._gsxr750600.htm Kawasaki Ninja ZX-10R http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kaw..._zx10R%2011.htm Wg mnie Kawasaki dobrze zrobiło rezygnując z tych śmiesznych okrągłych lamp i tyci owiewek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wg mnie Kawasaki dobrze zrobiło rezygnując z tych śmiesznych okrągłych lamp i tyci owiewek :) Masz na myśli soczewki? Jak dla mnie znowu dali dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Tak :) Chciałem napisać kocie oczy ale to nie to. Może moje zadowolenie wynika z tego, że wole ostrzejsze kształty. Jeszcze 2007 i 2008 jakoś do mnie przemawiały ale patrzyłem na nie i ciągle chodziło mi po głowie "coś bym w tym wyglądzie zmienił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ale w 1000 te dwa wydechy to mi nijak nie pasują ;) Fajnie wyglądają wydechy pod zadupkiem, szkoda ze ze względu na środek ciężkości wiele firm z tego rezygnuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 (edytowane) Nie tylko fajnie wyglądają, powodują też że moto wygląda smuklej i bardziej symetrycznie :) Edytowane 30 Września 2010 przez Hero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nie tylko fajnie wyglądają, powodują też że moto wygląda smuklej i bardziej symetrycznie :) Zgadza się Hero :) Ale zastanawia mnie jedna rzecz, wydechy umieszczone pod zadupkiem owszem przesuwają środek ciężkości wyżej, ale jest on w linii motocykla, natomiast jeżeli komin (1) jest umieszczony po prawej stronie to przesuwa się obciążenie na prawą stronę.. co jest moim zdaniem gorszym rozwiązaniem. Jeżeli źle myślę niech ktoś mnie oświeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi