tmi Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 tmi ty ostatnio mi złoiłeś dupe w Czewie swoim Giespińcet... ogarniasz temat :) Ogarniam ogarniam, paniee na niebieskim rumaku. A czemu to wcześniej napisałem?, ano bo podoba mi się mała SV'ka a tu mi ktoś pisze, że to motór dla bab! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 SV super motocykl, waski, lekki i poreczny na miasto praktycznie idealny :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Witam planuje zakup drugiego moto naked. Moim pierwszym moto jest kawasaki er-5 ktore za niedługo sprzedam.Zastanawiam się nad Suzuki GSR 600 vs Yamaha FZ 7 vs Kawa Z750 w nowszych wersjach od 2006 roku..Wszystkie moto maja podobna moc ok 100KM i do tej mocy moto szukam nie chce większej bez lepszego doświadczenia .Moto ma służyć do jazdy na na co dzień czasem dłuższe wypady z kolegami :) Musze zaznaczyć ze drogi w mojej okolicy są straszne wiec moto musi mieć dobre zawieszenie .. Proszę o porady wiem ze testów jest dużo ale zależy mi na opiniach użytkowników którzy mieli do czynienia z tymi moto.Budżet mam ok 10tys +/- 2tys Edytowane 23 Marca 2014 przez konrados Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Yamaha fz7? pierwsze slysze. Jedzilem każdym motocyklem jakie wymieniłeś (Yamaha fz6) i wybrałbym gsra. Jakoś najbardziej mi leżał. Fajnie oddaje moc i jest bardzo poręczny. Fz6 na niskich obrotach warczy a nie jedzie. Z750 wiara kupuje tylko do lansu oczami poza tym technicznie szalu nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) masz racje mialem na mysli FZ 6 a nie FZ7. Dzieki za odpowiedz a jak oceniasz jakos wykonania GSRa ? Duzo tez sie mówi o slabej ramie i przednim zawieszeniu czy tez tak uważasz ? Edytowane 28 Marca 2014 przez konrados Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Możesz jeszcze szukać triumpha street triple 675, chociaż w tej kwocie będzie trudno znaleźć. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zaciekawił mnie sam fakt tego wątku, pytanie dotyczy chyba mocno różniących się motocykli, lekki "funbike" z v-ką, lekki naked 4-ka i ciężki naked ... zaciekawił mnie na zasadzie "wielkich nieobecnych", np dlaczego inne nakedy czwórki nie są wymienione ... Jakby odwrócić zagadki w rodzaju wytęż wzrok i znajdź 20 PODOBNIEŃSTW... bo wątek mógłby pytac np o Virago, bo dlaczego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi