johnnysixcannons Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Miło było poznać , aker ma dar prowadzenia ,chyba nikt się nie nudził.Dzięki za flaszki.Mam nadzieję,że zabawa przebiega szampańsko.Tęcza nad hotelem wróży wam długie lata harmonijnego( w miarę możliwości)pożycia. MGH mnie zainspirował,może nie mam zamiłowania do historii,ale do podróży owszem.przy najbliższej okazji postaram się dołączyć i dzielić z wami trudy podróży.Jeśli można oczywiście i odrapana cebula was nie razi.Pozdro johnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Cześć, Wielkie dzięki za tak liczne stawienie się na paradzie przedstawicieli różnych nurtów i grup zainteresowania. Jest to szczególnie ważne, bo pogoda było baaaardzo niepewna. Już doszedłem do siebie po imprezie - było dobrze :) Z innych spraw : przyznaję, że było trochę improwizacji, ale najważniejsze że się nie pogubiliśmy :icon_mrgreen: . Szacun! A co do MGH- no problemo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Mówisz do mnie słowami, których nie rozumiem :icon_mrgreen: ten Ursus to dla mnie tak nieznana kraina, jak planeta Jowisz. To, że w ogóle udało mi się ustalić jakąś trasę należy poczytywać za sukces pokroju odkrycia nowej drogi do Ameryki przez niejakiego Krzysztofa Kolumba. Rzekles Aker :) Trasa byla dokladnie taka jak tu opisales. Serdecznie dziekujemy wszystkim jeszcze raz za przybycie. Bylo po prostu super. Jestescie wspaniali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Piocho,niech sie dzieje,udanego pozycia jeszcze raz :) Bylo mokro,ale trzeba byc twardym praciem anizeli mietka fajka :biggrin: P.S Taniec sie udal?;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Piocho,niech sie dzieje,udanego pozycia jeszcze raz :) Bylo mokro,ale trzeba byc twardym praciem anizeli mietka fajka :biggrin: P.S Taniec sie udal?;) To byla prawdziwie chwalebna porazka ;) Do figur, ktore widzieliscie na Cargo nawet nie doszlismy. Chwile wczesniej zaczalem pytac Madzi: "Co dalej, co dalej, bo zapomnialem?". I za chwile juz musielismy stanac i sie uklonic, zeby nie zepsuc do konca jakiegokolwiek wrazenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) I co się będziesz przejmował, ważne, że dobra zabawa była :bigrazz: Ja również dziękuję za super atmosferę i kupę śmiechu :biggrin: Na cargo szyku zadaliśmy, a to najważniejsze :wink: Aker, miglancu, zaraziłeś mnie desmo! :icon_mrgreen: DUŻO SZCZĘŚCIA MŁODEJ PARZE!!! Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 MGH mnie zainspirował,może nie mam zamiłowania do historii,ale do podróży owszem.przy najbliższej okazji postaram się dołączyć i dzielić z wami trudy podróży.Jeśli można oczywiście i odrapana cebula was nie razi.Pozdro johnny Połączenie podróży z historią to był pomysł na MGH. Ale czasem wychodzą same podróże, czasami same historie. Ostatnio była nawet parada. Chyba z przyszłością :wink: Zdjęcia z Cargo byśmy chcieli obejrzeć i do prywatnej galerii dołączyć. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zdjęcia z Cargo byśmy chcieli obejrzeć i do prywatnej galerii dołączyć. :smile: Oj, chyba będzie kłopot, bo Młodzi może już za wielką wodą :cool: ale ktoś tam jeszcze pstrykał, prosimy o wrzutkę! I raz jeszcze special thanks for... Aker!! :clap: za udostępnienie jednego z egzemplarzy swojej bezcennej kolekcji, dzięki czemu mogłem dotrzymać słowa i pojechałem w eskorcie :crossy: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Oj, chyba będzie kłopot, bo Młodzi może już za wielką wodą :cool: ale ktoś tam jeszcze pstrykał, prosimy o wrzutkę! Ja mam tylko to, zrobione telefonem. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 I co się będziesz przejmował, ważne, że dobra zabawa była :bigrazz: Ja również dziękuję za super atmosferę i kupę śmiechu :biggrin: Na cargo szyku zadaliśmy, a to najważniejsze :wink: Aker, miglancu, zaraziłeś mnie desmo! :icon_mrgreen: DUŻO SZCZĘŚCIA MŁODEJ PARZE!!! Desmo to jest to, tylko czasem mi się wydaje, że silnik się rozlatuje od tego cykania, pykania, stukania itp ;) Zdjęcia będziemy musieli pozyskać, ale to pewno dopiero za miesiąc. Mamy przynajmniej jedno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Miło było poznać , aker ma dar prowadzenia ,chyba nikt się nie nudził.Dzięki za flaszki.Mam nadzieję,że zabawa przebiega szampańsko.Tęcza nad hotelem wróży wam długie lata harmonijnego( w miarę możliwości)pożycia. MGH mnie zainspirował,może nie mam zamiłowania do historii,ale do podróży owszem.przy najbliższej okazji postaram się dołączyć i dzielić z wami trudy podróży.Jeśli można oczywiście i odrapana cebula was nie razi.Pozdro johnny Zapraszamy H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 halo halo? To jak tam te foteczki? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi