rejvoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bajdełej - bo ja zawsze mam zgryza, i wiem co Wojtek bardziej chce ;) Ale w sensie że kto... co... bo ja sam nie wiem . A teraz na poważnie: moja (w domyśle nasza )obecność póki co pod dużym znakiem zapytania. Przyczyny?Techniczno-rodzinno-organizacyjne, ale myślimy pozytywnie więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Ale w sensie że kto... co... bo ja sam nie wiem . A w sensie, że my (ja i ty) chętnie połazimy po oklicy oprócz jeżdżenia, natomiast vox populi woli jeździć zamiast chodzić :D Anyway - mię to wygląda że ta jesień będzie bardzo "familijna" - co mi tam nie przeszkadza :) I tak gwoli informacji dla chętnych - musimy to określić troszkę do przodu, bo my (ja i Piaffe) będziemy na urlopie od życia i domowych trosk we wrześniu, więc wolimy wiedzieć troszkę zawczasu co przygotować :) Pozdrawiam całą ekipą! (z małżowinką włącznie, dziś z Dubrovnika :D ) Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Pozdrawiam całą ekipą! (z małżowinką włącznie, dziś z Dubrovnika :D ) Miłego wypoczęcia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Szóste spotkanie coraz bliżej, a ja właśnie przeglądam fotki z pierwszego :bigrazz: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Szóste spotkanie coraz bliżej, a ja właśnie przeglądam fotki z pierwszego :bigrazz: Szóste spotkanie coraz bliżej, a ja się jutro dowiem czy będę miała silnik do motocykla :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Szóste spotkanie coraz bliżej, a ja się jutro dowiem czy będę miała silnik do motocykla :icon_rolleyes: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam radosną nowiną :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam. O ja d..a wołowa dopiero teraz znalazlem ten temat :banghead: a śledziłem poprzednie i myślałem że VIsssj umarło śmiercią (nie)naturalną ,ale się myliłem. Biorąc pod uwagę wcześniejsze (czerwcowe)propozycje terminu spotkania ustawiłem sobie urlop wypoczynkowy 2010 na wrzesień kończąc go w ostatni łikend września. Więc wpiszę sie jako pierwszy na termin wrześniowy. Październik: Jezyk+Karola wolkan Peterek Wrzesień: matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam. O ja d..a wołowa dopiero teraz znalazlem ten temat :banghead: a śledziłem poprzednie i myślałem że VIsssj umarło śmiercią (nie)naturalną ,ale się myliłem. To nie bujaj się tyle na foteliku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Matata musisz koniecznie przyjechac - bardzo chcialbym zobaczyc Twoja maszynę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Październik: Jezyk+Karola wolkan Peterek Wrzesień: matata jeszua ... skoro obecność niestarego niemca została zaakceptowana, bo chciałbym znów Wasze mordki zobaczyć ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Oooo, impreza w Karkonoszach, to teraz dla mnie prawie w domu :biggrin: Może uda się wprosić, choć moje maleństwo nie zdążyło się zestarzeć (może tylko moralnie :wink: )? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Myślę że nie masz się czego obawiać. W świetle niedawnych zakupów gospodyni pewnie będziesz mile widziany, chociażby w celach porównawczych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Oooo, impreza w Karkonoszach, to teraz dla mnie prawie w domu :biggrin: Może uda się wprosić, choć moje maleństwo nie zdążyło się zestarzeć (może tylko moralnie :wink: )? Raaaaaaaaany. Jak ja Cię dawno nie widziałam! To tym bardziej mam nadzieję, że uda mi się wreszcie dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Raaaaaaaaany. Jak ja Cię dawno nie widziałam! To tym bardziej mam nadzieję, że uda mi się wreszcie dotrzeć. Na Radianie to Ci się uda, ale chyba za rok :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Na Radianie to Ci się uda, ale chyba za rok :icon_twisted: pozdro Wierchowiną! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi