Saltus Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Fajoska relacja :clap: Ile cię wyniosła ta wycieczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Fajoska relacja :clap: Ile cię wyniosła ta wycieczka ? Duzo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Duzo :bigrazz: a bez odżywek do włosów? ;) generalnie fajnie się czyta i ogląda foty - gratuluję i dzięki za linka! :) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 a bez odżywek do włosów? ;) generalnie fajnie się czyta i ogląda foty - gratuluję i dzięki za linka! :) pzdr na odzywki do wlosow to dopiero po przyjezdzie wydaje fortune ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Miałem iść spać ale wciągnęła mnie Twoja relacja i godzina minęła nim się zorientowałem :buttrock: Fajnie naprawiłeś zamek :biggrin: A fotki całkiem dobre. Zazdroszczę tych widoków... Super wyprawa, czekam na dalszą część. P.S. Zastanawia mnie jak z bezpieczeństwem dobytku podczas spania na stacjach i w innych miejscach. Nie było obawy, że jak się obudzisz to nie będzie na czym kontynuować wyprawy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Piękna sprawa taki wypad. Ile Twoja XTeka ma już najechane ? Ponad 100 tyś na pewno :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zastanawia mnie jak z bezpieczeństwem dobytku podczas spania na stacjach i w innych miejscach. Nie było obawy, że jak się obudzisz to nie będzie na czym kontynuować wyprawy? Mysle, ze w Polsce jest bardziej niebezpiecznie. Piękna sprawa taki wypad. Ile Twoja XTeka ma już najechane ? Ponad 100 tyś na pewno :icon_razz: Ponad 110tys. km. A miala 34, jak ja kupowalem w 2006 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no to jest dopiero podróżowanie, czołobitnie składam pokłon;) sprzedaje teraz motor i też kupuje coś bardziej nadającego się na takie wyprawy na wschód, jak się uda to za rok dookoła morza czarnego co Ty już masz na koncie, w przyszłości zamyślam objechać morze śródziemne, coś mi się widzi że będzie trzeba samemu, choć widząc Twoje podróże może byś się dał namówić, ale to jak nic się nie zmieni w życiu dopiero za 2 lata, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no to jest dopiero podróżowanie, czołobitnie składam pokłon;) sprzedaje teraz motor i też kupuje coś bardziej nadającego się na takie wyprawy na wschód, jak się uda to za rok dookoła morza czarnego co Ty już masz na koncie, w przyszłości zamyślam objechać morze śródziemne, coś mi się widzi że będzie trzeba samemu, choć widząc Twoje podróże może byś się dał namówić, ale to jak nic się nie zmieni w życiu dopiero za 2 lata, pozdrawiam Kiedys bylem z dziewczyna w Maroko (i jeszcze krotka traska do Rumunii), ale poza tym wszystkie traski zrobilem sam. I przy tym juz chyba zostanie, pasi mi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) to do ruskich już doszła klimatyzacja (fotka z Leninem) ? :D Kuferki masz kozackie na ulubionym zdjęciu Powodzenia na trasach Edytowane 17 Września 2010 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 no to jest dopiero podróżowanie, czołobitnie składam pokłon;) sprzedaje teraz motor i też kupuje coś bardziej nadającego się na takie wyprawy na wschód, jak się uda to za rok dookoła morza czarnego co Ty już masz na koncie, w przyszłości zamyślam objechać morze śródziemne, coś mi się widzi że będzie trzeba samemu, choć widząc Twoje podróże może byś się dał namówić, ale to jak nic się nie zmieni w życiu dopiero za 2 lata, pozdrawiam Samotne podróże nie są takie złe i mają swoje zalety,możesz np; siedząc w Sozopolu stwierdzić że jedziesz do Turcji a później do Grecji ponieważ w Bułgarii jest kiepska pogoda i zawiodło cię wybrzeże Morza Czarnego,zamiast przewidywanych 4,5 kkm robisz 6,5kkm i tyle:wink: ,żadnego ustalania co,gdzie,kiedy itp,chcesz to wsiadasz i jedziesz tam gdzie masz ochotę,jesteś wolny i niezależny:crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuterek55 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ciekawy wypad coraz bardziej nabieram ochoty na taki wypad ale mam pytanie czy jak jedziesz motorem to czy są jakies opłaty za motor przy wjezdzie do danego kraju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 yeuop niezły wariat z Ciebie, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :bigrazz: Mimo, że ci*a z Ciebie z tym baletem i szpagatami - muszę przyznać, że masz jaja! Piękna wyprawa, bez żadnych wielkich przygotowań, czy też mega wydatków na sprzęt. Pojechałeś na swej starej, aczkolwiek sprawdzonej maszynie, bez zaplanowanych noclegów-śpiąc tam gdzie się dało i zażywając wolności o której nie jednemu (mi również) nawet się nie śniło. Po prostu żywioł - wyruszając naprzeciw przygodzie :buttrock: :crossy: :buttrock: Gratuluje :clap: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ci*a z Ciebie z tym baletem i szpagatami a dasz wiare, ze nawet podczas tego wypadu CODZIENNIE cwiczylem szpagat? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Zazdroszczę odwagi i podziwiam. Fascynująca wyprawa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi