hacker Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) B - Kilka lat temu za 3 razem ( z biegu lat uważam, że może to dobrze, że nie za pierwszym ) A - Za pierwszym razem w październiku 2010 przy temperaturze 0 stopni i bez rękawiczek. Po zejściu z yamahy ybr 125 miałem trudności z odpięciem kasku :smile: Edytowane 31 Października 2010 przez hacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ja 3razy oblałem z teorii na a-o ile pamiętam to chyba 4.0 miałem,za 4 zdałem,egzamin miałem 2 tygodnie po zapisaniu sie na prawko-instruktor mnie wygonił z placu jazdy gdy se 8 kręciłem bezproblemowo każąc 13 na egzamin przyjść i k..13 był zły dlamnie w 1 988 roku,a na B to za pierwszym podejściem(MUSIAŁEM ZDAĆ) kat. B za pierwszym razem, wiele lat temu :bigrazz: kat. A za pierwszym razem, całkiem niedawno wystarczy się skupić, pewnie wykonywać polecenia i włączyć system myślenia na funkcję 'ON' pzdr Guciowa :wink: wystarczy się skupić- lepiej tego nierobić w samochodzie z egzaminatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja13 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 B za drugim razem jakieś 15 lat temu A dziś oblałam po raz pierwszy :( po przejechaniu wszystkiego na placu za bardzo rozpędziłam się do awaryjnego no i gleba :banghead: popadało i było ślisko. No ale jak to mówią ... jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz. Lepiej na placu niż na trasie, jeszcze by mnie co przejechało. Nie zrażam się i będę walczyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumian_1989 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 B za drugim razem jakieś 15 lat temu A dziś oblałam po raz pierwszy :( po przejechaniu wszystkiego na placu za bardzo rozpędziłam się do awaryjnego no i gleba :banghead: popadało i było ślisko. No ale jak to mówią ... jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz. Lepiej na placu niż na trasie, jeszcze by mnie co przejechało. Nie zrażam się i będę walczyć dalej. Bardzo dobre podejście, a fakt pogoda masakra... Samochód się ślizga na letnich a co dopiero moto.... Powodzenia następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja13 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Bardzo dobre podejście, a fakt pogoda masakra... Samochód się ślizga na letnich a co dopiero moto.... Powodzenia następnym razem Dzięki za słowa otuchy :) prędzej czy później zdam. Zawsze byłam uparta :) Ale powiedzmy sobie szczerze, że zdane prawko (moim przynajmniej zdaniem) to tylko czubek góry lodowej. Przejechanie ósemki i jednej trasy nie świadczy o umiejętnościach jazdy na motocyklu. Tak czy inaczej na wiosnę odkładam kase na kurs doskonalenia jazdy na motocyklu. Nie śmigałam wcześniej na motorynkach i skuterkach więc doświadczenia nie mam, a to chyba dobry pomysł, żeby na świerzo wyuczyć się dobrych nawyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A - za 1 razem - warto było jeszcze na moto w taką kałuże jak podczas egzaminu to nie wpadłem po kolano miałem spodnie mokre :biggrin: B- za 3 , ale jak to mówią do trzech razy sztuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A za pierwszym razem miesiąc temu, B za drugim, 2 tygodnie temu. Szkoda, że brak moto do jeżdżenia, ale cóż... A co do hamowania awaryjnego na mokrej nawierzchni, to radzę nie rozpędzać się więcej niż 35-40 km/h, egzaminator i tak nie zauważy różnicy, bo radaru w oczach nie ma, a dużo bezpieczniej. Ja też się wyłożyłem w podobnej sytuacji, ale u mnie to było na kursie, przed przejściem dla pieszych chciałem się zatrzymać (w sumie cel został osiągnięty, tyle, że nie w tej pozycji co chciałem), a padało, że nic nie było widać przez szybkę kasku. Dobrze, że nikt mnie w tym kasku nie rozpoznał, bo głupio trochę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barii Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 A za pierwszym B za pierwszym Cytuj Rozwiąż samodzielnie problemy z motocyklem lub skontaktuj się z mechanikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 A za pierwszym razem, B za drugim Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A, B - za 1 :cool: C za 6 hehe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A i B za pierwszym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A i B za pierwszym C za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A za pierwszym B za drugim B+E za trzecim :D C i C+E za ? mam nadzieje pierwszym ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No to ja tez sie pochwale :biggrin: DZisiaj o godzinie 9 rano dwie kateogrie A i B za pierwszym razem w WORD w Koninie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturR1975 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Kat: A za pierwszym razem bez błędów 2009r Kat: B w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi