qurim Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 O żesz w pytę. Niezły Robocop z Ciebie. Zabawnie podchodzisz do sytuacji. I dobrze. Pozytywne odczucia to podstawa, szybciej wyzdrowiejesz. Podejrzewam że po prostu cieszysz się że żyjesz. :clap: Dopóki milicja nie napisze czegoś konkretnego to nie ma co marzyć o odszkodowaniach. Przy tej prędkości ciężko będzie zrzucić na gościa winę całą. Z grupą inw./rentą też nie będzie lekko. Wtedy dopiero zobaczysz co to jest walka o przetrwanie. ZUS ma dobrych zawodników którzy grają nie fair. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!!!! Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 powrotu do zdrowia życzę Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 nie jestem pewien jak to sie odbywa ale koles wine sciagnal na siebie i powiedzial ze wyjechal :biggrin: gurim masz racje ciesze sie ze dostalem nowe zycie bo nie bylo fajnie jak podczas smierci klinicznej czulem ze kazdy przychodzi i mnie zegna a ja leze w trumnie i nie moge sie ruszyc (hehe swiatelko tez widzialem) a o grupe inwalidzka bede sie chyba ubiegal w promie a ie zusie :smile: powiem szczerze ze bardzo mnie podniesliscie na duchu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Tutaj sie pojawiłeś nawet? :> No najedliśmy się przez kolege strachu. Dobrze, że wylizałeś się z tego, a asfalt na odlewni czeka aż zrobisz z niego pożytek. Kudły zgolili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 nie jestem pewien jak to sie odbywa ale koles wine sciagnal na siebie i powiedzial ze wyjechal Tego akurat się wyprze- bądź pewny. Powie że zeznał to będąc w stresie po wypadkowym i tyle w temacie. Niestety... Wracaj kolego do zdrowia i nie daj się!!! Najserdeczniejsze powrotu do 100% zdrowia!!! Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dosłownie niezniszczalni wśród nas :clap: Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do pełnej sprawności, gratulacje optymizmu i niezłomności :biggrin: Wszystkiego najlepszego i walcz o swoje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Zdrowia. Na jakich kodach grasz chłopie ?? W notce napisane ze wjeżdzał posesji wieć jest jeszcze szansa :) ze nawet jak sie wyprze to da rade. Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipol Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Cholera, takie posty strasznie demotywuja. Przykra sprawa... Zycze Ci zebys po wyzdrowieniu byl tak samo sprawny jak przed wypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dostałeś szansę......normalnie farciarz z Ciebie.......życzę powrotu do zdrowia :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Po przeczytaniu listy obrażeń to cud że żyjesz. Ale masz pozytywne nastawienie do życia wiec wyjdziesz z tego nim się obejrzysz. Pozdrawiam i szybkiego powrotu do pełni sił :smile: :flesje: Edytowane 22 Lipca 2010 przez Gravis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 jezusicku :eek: ... czytając Twoją listę emeryci i renciści licytujący się w przychodzniach kto ma więcej to małe cienkie pitoki :icon_mrgreen: :biggrin: Wracaj spokojnie do zdrowia (czego Ci życzę serdecznie) i pomyśl co zmienić w życiu bo niewątpliwie dostałeś drugą szansę :cool: Ciekawi mnie bardzo to co napisałeś o światełku i śpiączce ?? może rozwiniesz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ciekawi mnie bardzo to co napisałeś o światełku i śpiączce ?? może rozwiniesz :icon_question: Włóż palec w oko a też zobaczysz światełko w tunelu ^^ Pozdro all Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia! A co do walki o rente w ZUS.....Stalingrad przy tym to piaskownica. Ale trzymamy kciuki, powodzenia. Edytowane 22 Lipca 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Włóż palec w oko a też zobaczysz światełko w tunelu ^^ Pozdro all próbowałem :P to chyba nie to samo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi