Skocz do zawartości

wystrzałowe wakacje

Muma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak byłem mały to co prawda nie prędkość, ale woda próbowała mnie ściągnąć z tego świata. Pomimo tego, że byłem mały to utkwiło mi to w głowie, podobnie jak relacje osób, które to widziały... Taka przygoda zmienia zupełnie podejście do życia. Gratuluje podejścia i przede wszystkim mega farta! :-) Wracaj do zdrowia!

- ten teren zabudowany to jakiś przekleństwo motocyklistów, mój ojciec miał dzwona przy 60 km/h, cały w gipsie jeszcze przez kilka dobrych lat odczuwał skutki kolizji. Ja to nie cierpię jeździć po mieście to nieporozumienie ciągła szarpanina - tylko trasy. Życzę powrotu do zdrowia

Czy po tym co Ci się stało wrócisz jeszcze na motocykl?

Pozdrawiam

:clap:

Za postawę.

A teraz mówię z autopsji - nic nie obciążaj za szybko ale dobry rehabilitant już teraz TO PODSTAWA.

.... i trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie,trening, ćwiczenie... no już wiesz

I sam będziesz zaskoczony jak dobrze wszystko funkcjonuje - tylko pamiętaj nie odpuszczaj :icon_evil:

Ale przy takim podejściu (pozytywnym) :icon_mrgreen:

To praca nad mięśniami (dobry rehabilitant - kasy nieżałuj ani ty ani rodzice) i full powrót do zdrowia.

szacun od nas :notworthy:

:lalag:

Co do dalszej jazdy to odczucia sa mieszane bo po operacji sie dowiem jak bardzo uszkodzilem reke [zadko ktos mial tak mocny paraliz ze ni palce i wszystko sie nie ruszalo kto wie czy sciegna nie sa urwane ] bo jesli sa to pozostanie mi kupic trajke i wiazac reke bezwladna :]

ale duzo tez zalezy od zaufania i zgody przyszlej zony xD

:cool: zakonczenie na borkach najwyzej zwiedze samochodem bo pasja , milosc i ten blysk w oku jak slysze i widze przejezdzajace moto nie minely ;) ps myslalem ze ktos juz mial taka sytuacje ze splotem ramiennym albo barkowym

No kolego,minąłeś się z kostuchą o włos..., jestem pełen podziwu że udało Ci się to przetrwać i że trzymasz się psychicznie. Oby tak dalej - jak najszybszego powrotu do zdrowia.

Edytowane przez Hero

download.png

Powrotu do zdrowia życzę.

Ja w 2008 też miałem przygodę, m-c w szpitalu, noga na wyciągu. Później 6 m-cy o kulach. Jakoś się posklejałem i wróciłem na drogę.

Ale Twoje "obrażenia" ...

Jeszcze raz powrotu do zdrowia.

Muma napisał:

ps myslalem ze ktos juz mial taka sytuacje ze splotem ramiennym albo barkowym

Witam

Normalnie szczęka mi opadła na taki opis urazów . . starczyłoby dla kilku.

Życzę Ci powrotu do zdrowia i cierpliwości w rehabilitacji. Nastawienie masz super :clap:

Ja miałem w 2002 naciągnięty lewy bark na windsurfingu, na obojczyku się tylko przestawił

przy ręce. Tydzień nie mogłem ramienia w ogóle podnieść. Lekarz popatrzył i mówi

że mogą to wyczyścić (jakiś zabieg nie pamiętam nazwy) ale ustawić to nie ustawią.

To przebolałem i ręka doszła do siebie. Jak patrze w lustro to mam lewy koniec obojczyka tak z 1cm wystający

a ramię niżej niż prawe. Boleć nie boli chyba, że w puszce pasami szarpnę albo chcę coś

do tyłu sięgnąć lewą ręką daleko za siebie. Ale jak czas pozwala nadal pływam.

Także alle luja i do przodu. Zdrowiej i nie odpuszczaj.

• 3 tygodnie później...