Tobik Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja wpadne może na pare godzin zobaczyć jak wygląda na żywo YUBY i Klaudiusz. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja wpadne może na pare godzin zobaczyć jak wygląda na żywo YUBY i Klaudiusz. zabrzmiało tak jakby to były jakieś gatunki na wymarciu ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 :biggrin: Bo jesteście sławni :icon_biggrin: Gdzie nie wejde na forum, to wszędzie albo YUBY albo Klaudiusz. Normalnie przerąbane jak w ruskim katamaranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 W tym roku musi się udać 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Strasznie szybko i wcześnie te ustalenia, ale jak mus to mus i być trzeba :bigrazz: 1. Szuberto - 1 domek 2. Igor - 1 domek 3. Adam - 1 domek 4. oscar - 1 domek 5. Belgu - 1 domek (byc moze z opcja zamiany na pokoj w ichniejszym hoteliku) 6. Klaudiusz i Yuby - 1 domek 7. cezsek - 1 domek 8. Peterek i Ludwicjusz - 1 domek 9. Aśka - 1 domek 10.Cosmoo - 1 domek 11. Gronoszowa - w łóżku, obok tego, do którego u kogoś wciśnie się Ajrisz 12. Pietra i Złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :biggrin: Bo jesteście sławni :icon_biggrin: Gdzie nie wejde na forum, to wszędzie albo YUBY albo Klaudiusz. Normalnie przerąbane jak w ruskim katamaranie. jak zaczniesz pić a nie....... to nawet ruski czołg ujrzysz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja wpadne może na pare godzin zobaczyć jak wygląda na żywo YUBY i Klaudiusz. :biggrin: YUBEGO to może zobaczysz, ale Klaudiusz ma w naturze zaliczać spotkania na których nie był - to taka tradycja na forum. :biggrin: Ja z braku czasu wolnego podejmę decyzję 2-3 dni przed. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja wpadne może na pare godzin zobaczyć jak wygląda na żywo YUBY i Klaudiusz. :biggrin: Rozczarujesz się :wink: Gronka - ja cały czas liczę, że Staszek weźmie dla naszej trójki domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Właśnie... Do zlotu zostało w wój czasu. Proszę wpisywać sie na liste z domkami gdy bedziecie juz mieli skompletowana ekipe. Żeby nie było tak, że brakuje kwadratów, my domawiamy, a finalnie z 30 zarezerwowanych bierzemy 20 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witajcie. Zgłaszam chęć spotkania z Wami ale raczej bez noclegu. Mam blisko 150 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ... ale raczej bez noclegu. ... Nie wiesz, co stracisz :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ale raczej bez noclegu Popelnilem ten blad w zeszlym roku i zaluje do tej pory. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Gronka - ja cały czas liczę, że Staszek weźmie dla naszej trójki domek... przyznaję, że i ja na to liczę... Stasiu....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ...Groniu, Ajrisz... Caly czas biję się z myślami, na paradzie w Warszawie poznałem fajnego kolegę motocyklistę, takiego Nice Gay-a, no i nie wiem co on na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) ...Groniu, Ajrisz... Caly czas biję się z myślami, na paradzie w Warszawie poznałem fajnego kolegę motocyklistę, takiego Nice Gay-a, no i nie wiem co on na to... Dobrze, zgadzam się. Domki są 4-osobowe. Jak pozna mnie i Gronię to się na pewno "nawróci" ;) Edytowane 18 Lipca 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi