Aśka Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) 1. domki cena 120 zł domek A czemu nie stówka jak zawsze? Targować się nie dało? 5.woda ciepła+ zimna, :clap: W praktyce: lodowata albo wrzątek, nic pomiędzy ;) Edytowane 24 Września 2010 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A czemu nie stówka jak zawsze? Targować się nie dało? Adam cos mowil ze sie targowal - na miejscu zobaczymy, ale sadze ze zejda nam z ceny. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) gdzie najlepiej skręcić na Borki jadąc z Wawy ? Edytowane 24 Września 2010 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...08,2.705383&z=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dzięki własnie nie pamiętalem czy przez Tomaszów się leciało czy gdzieś z trasy sie skręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To do zobaczenia na miejscu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Niestety, siła wyższa tradycyjnie pokrzyżowała plany. Żona stwierdziła że tego łykendu beze mnie nie przeżyje. Nie odważyłem się powiedzieć, sprawdzam :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ku...a przegapiłem imprezę... wypijcie moje zdrowie " z laski swojej"... :bigrazz: Szerokości i przyczepności... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Impreza pewnie juz na calego, Yuby pijany obsciskuje sie z jakimis napalonymi malolatami :bigrazz: Moze pomysla i wypija zdrowie tych, ktorzy nie moga z nimi sie bawic :icon_rolleyes: Pewnie temat sie rozwinie po weekendzie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Powinienem być dzisiaj wczesnym popołudniem. Prawdopodobnie zostanę na noc (=będę szukał łóżka). Ten weekend będzie stanowił dla mnie sprawdzian silnej woli... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Ja już w domu, było zajefajnie do odcinki :icon_mrgreen: ...wszystko przez Gerarda :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Bawcie sie dobrze, wypijcie zdrowie tych co chcieli być, a im się nie udało. Niezapomnijcie o tych co na niebieskich szlakach, a po imprezie zapodajcie fotki bez cenzury. Zmobilizuje to niezdecydowanych do radykalnych posunięć za rok. Sam obiecuję , że dołoże wszelkich starań , aby za rok być w Borkach razem z Wami. Czarciej zabawy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 po imprezie zapodajcie fotki bez cenzury. uuu to raczej będzie nie możliwe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 uuu to raczej będzie nie możliwe :cool: Ano :icon_mrgreen: OT: I jak tam pijaczyno, o ktorej wyjechales..? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja również wróciłem i właśnie się lecze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi