Jakob Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie mieszkam w W-wie, a z ul. Kanarkowej do ul. Puławskiej ( myślałem, że niedaleko jest centrum ) jest kilka metrów. dcz, prawdopodobnie tak. Jeśli chcesz mogę załatwić numer do właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No co? Jeden z dealerów motocyklowych z Łomianek ma na swojej stronie tekst 15km z centrum Warszawy= 15minut Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie mieszkam w W-wie, a z ul. Kanarkowej do ul. Puławskiej ( myślałem, że niedaleko jest centrum ) jest kilka metrów. "Warto nadmienić, iż Puławska (obok Alei Jerozolimskich) jest jedną z najdłuższych ulic która znajduje się w granicach administracyjnych Warszawy. Ma długość wynoszącą około 12,5 km w Warszawie, kolejne 2 km w Piasecznie." Na jednym końcu jest Centrum, na drugim Kabaty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A więc na upartego dużo się nie pomyliłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No co? Jeden z dealerów motocyklowych z Łomianek ma na swojej stronie tekst 15km z centrum Warszawy= 15minut Pewnie jeździ tylko w nocy ;) Jakob - wiesz, Szczecin też ponoć jest nad morzem... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Czy wspominałam, że to ma być w Warszawie? :> Bialoleka czy Tarchomin to tez Warszawa a do Centrum godzina nie wyjeta jazdy :icon_mrgreen: Z Piaseczna wypadasz na Puławska i ..... 15 minut jestes w Centrum :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPRK Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No tak. Na motocyklu to ja w ciągu dnia oblecę kilka spotkań. Samochodem nie ruszam się z miejsca. Ale co zrobić w zimie? Pozostaje jechać z Piaseczna do centrum w szczycie dwie godziny Cytuj Smiert Szpionom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Harry Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie, pod warunkiem, że zna się objazdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Piaseczna do centrum w szczycie dwie godziny Aż takiej tragedii to nie ma... ale do rewelacji daleko, szczególnie jak się leci samochodem a nie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Siakiś straszny problem się porobił z tymi mieszkaniami w tym mieście. Ledwie co mi wybył współlokator to sąsiad już podbił z chęciął wprowadzenia. No tak. Na motocyklu to ja w ciągu dnia oblecę kilka spotkań. Samochodem nie ruszam się z miejsca. Ale co zrobić w zimie? Pozostaje jechać z Piaseczna do centrum w szczycie dwie godziny Jak to co w zimę ? Jeździć dalej :) U mnie to jakoś działało na Ninjy :icon_mrgreen: Dt niby lepiej się nadaje ale kiepski stan techniczny spowodował użycie jej tylko dwa razy. Jak było minus 22 :buttrock: Wniosek: Da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 W mróz najlepiej się jeździ. I wcale nie jest tak zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No tak. Na motocyklu to ja w ciągu dnia oblecę kilka spotkań. Samochodem nie ruszam się z miejsca. Ale co zrobić w zimie? 1. Dokupić drugi jednoślad lepiej sprawujący się w zimie (mały skuter/enduro), obuć w opony zimowe, a siebie ubrać w dobre ciuchy tekstylne (swego czasu to praktykowałem). 2. Przeprowadzić się w bezpośrednie pobliże metra i prowadzić życie zawodowo-towarzyskie wzdłuż jego linii. 3. Uprawiać emigrację sezonową do ciepłych krajów w okresie zimowym (praktykuję to obecnie). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kolezanka szuka mieszkania najchetniej dwukpokojowego po prawej stronie Wisly, gdyby ktos cos wiedzial badz mial proszony jest o kontakt. Dzieki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie, pod warunkiem, że zna się objazdy :icon_mrgreen: O ile dobrze się orientuję to na tych skrótowych objazdach są czasami większe korki niż na Puławskiej. Wszystkie te wąskie uliczki pokorkowane, podobnie jak kartoflisko w Raszynie :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Z Piaseczna wypadasz na Puławska i ..... 15 minut jestes w Centrum :crossy: yhy... ale na pewno nie w godzinach szczytu, no chyba że z Kabat metrem jak to pisał Olsen :bigrazz: Edytowane 2 Lipca 2010 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi